PDA

Tam Sürüm Bilgini Göster : Gıcık oluyorum

berrak
13-05-2006, 21:14
kim neye gıcık oluyor yazın rahatlayın

berrak
13-05-2006, 21:16
açılış benden
50 gün üst üste yanılmayan bir sistemim(!) :kafasız: olmadığı için elliott a gıcık oluyorum:)

berrak
13-05-2006, 21:22
bu da http://www.haber7.com/forum-view.php?post_id=1203 sitesinden
* Mesela ben evli olanlarin bekarlara sakin ha evlenme demesine gıcık oluyorum.

* Herşeye muhalefet insanlara gıcık oluyorum

* Bilmediği konularda bile ahkam kesenlere gıcık oluyorum (ama pardon bizim insanımız herseyde bilgi sahibiydi dimi !!!)

* Hayat rutin bir biçimde ilerlerken yani herşey normalken birden tersine dönüp sıkıntıya düştüğüm anlardan gıcık oluyorum.

* Düşünmem gereken fikirler varken saçma sapan bir düşünceden öteye geçemediğim anlardan gıcık oluyorum,

* Taksiciye verecek bozuk paramın cüzdanımda olmadığı anlardan gıcık oluyorum.

* Hayır demek isterken evet demek zorunda kaldığım anlardan gıcık oluyorum.

* Alerjimin arttığı burnumun tıkanarak nefes alamadığım anlardan gıcık oluyorum.

* Kitap ayracımın yerinde olmadığı anlardan gıcık oluyorum.

* Aradığım şeyi bulamadığımda beynimin hala aramayı devam ettirdiği anlardan gıcık oluyorum.

* Uçakta yer olmamasından yada saatinin bana uymadığı anlardan gıcık oluyorum.

* Evi dağıtıp toplamayı başaramadığım anlardan gıcık oluyorum.

* Aradığımda ulaşamadığım insanlardan gıcık oluyorum.

* Zamanın yetmediğini hissettiğim anlardan gıcık oluyorum.

* Sabah erken uyanmaktan gıcık oluyorum ama her gün de işe gitmek için sabah erken uyanmak zorundayım...bunada gıcık oluyorum.

* Hergün işe gitmeye gıcık oluyorum.

* Hergün okula gitmeye gıcık oluyorum.

dentist
13-05-2006, 22:18
X aracı kurumun kademelerden milyonlarca lot alıp yine aynı aracı kurumun (Aynı mal veya değil) ertesi gün 3-5 kademe aşağıdan milyonlarca lot malı satmasına gıcık olurum genelde.

hakanen
13-05-2006, 23:13
Gıcık olacak o kadar çok şey olmasına gıcık oluyorum...

berrak
14-05-2006, 21:27
korna seslerine gıcık oluyorum
bu gıcık yeni başladı niyeyse

gemici
14-05-2006, 21:55
forumlara üye olupta küsenlere gıcık oluyorum.

TheSecret
15-05-2006, 01:11
Furuşup furuşup "Acımadikiiiiiiiii" diye bağıranlara gıcık oluyorum :D

neron
15-05-2006, 10:04
Yol zannettiğimiz yerlerdeki araç karmaşasına ve ego tatmini yapmaya çalışanların birilerine silah çekip adam dövmeye çalıştıkları sisteme trafik denmesine.(..):

berrak
15-05-2006, 21:59
Zor ve karmaşık gelmesi kısaca kafanın basmaması nedeniyle elliott analizine çamur atanlara

gemici
16-05-2006, 09:49
5 e kadar saymayı bilen herkesin elliotçuyum diyip aleme hava atmaya çalışmasına gımgıcık oluyorum

HANNIBAL
16-05-2006, 10:02
Kitap okuyanlarla dalga geçenlere, ve "senin kadar okusaydım profosör olurdum" deyip, ilerde iş için referans talep etmelerine gıcık oluyorum...

berrak
16-05-2006, 10:06
5 e kadar saymayı bilen herkesin elliotçuyum diyip aleme hava atmaya çalışmasına gımgıcık oluyorum

hep demişimdir secret a
büyük adamsın gaptanım
:)

gemici
16-05-2006, 10:12
Kitap okuyanlarla dalga geçenlere, ve "senin kadar okusaydım profosör olurdum" deyip, ilerde iş için referans talep etmelerine gıcık oluyorum...
çok kitap okuyupta profesör olamayanların bu tepkisinede süpergıcık oluyorum

TheSecret
16-05-2006, 10:13
hep demişimdir secret a
büyük adamsın gaptanım
:)
Al işte! Şimdi de ben sana gıcık oldum -search-.

HANNIBAL
16-05-2006, 10:14
Kitabı bir amaç için okuyanlara, amaçları etrafında sınırlanmalarından dolayı gıcık oluyorum...

gemici
16-05-2006, 10:19
Al işte! Şimdi de ben sana gıcık oldum -search-.
gaptana büyük adamsın diyenlere gıcık olanlara ekistiragıcık oluyorum

berrak
16-05-2006, 10:52
dolarda 2.1 bekleyen devekuşuna gıcık oluyorum :p

gemici
16-05-2006, 14:34
pgç ye gıcık oluyorum.endeks çıkıyor pgç eksi,endeks düşüyor pgç eksi...var bu pgç de ibrahimlik ya neyse

Emin
16-05-2006, 19:55
forumlara üye olupta küsenlere gıcık oluyorum.

Bu durumda olanlara yani hem küsenlere, hem küstürenlere hem de üye olduğu yerlerde görünmeyenlere gıcık mıcık olmuyorum ama çok efkarlanıyorum.

Ha, konu açılmışken bu sözün TDK sözlüğündeki ifadeseini de yazalım, ne olacak elimize mi yapışacak, sevaptır.

gıcık -ğı isim
1. Boğazda duyulup aksırtan, öksürten yakıcı kaşıntı: "Bronşit filan desem öksürük değil, gıcık bile yok..."- S. M. Alus.
2. zooloji Beyaz renkli, dağlıç koyununa benzer vücut yapısında, kuyruğu son omurlara kadar yağ kitlesi ile kaplı ve bu sebeple alt kısmı yuvarlakça görünen, kaba, karışık yapağılı bir koyun türü.
3. sıfat, argo Sözleriyle, davranışlarıyla karşısındakini kızdıran, sinirlendiren, sıkan (kimse).

gemici
30-05-2006, 13:20
Kitabı bir amaç için okuyanlara, amaçları etrafında sınırlanmalarından dolayı gıcık oluyorum...
TDK nın çok okunması gerekli bir sözlük olduğunu bilip te okuyup ta ......falan filan

HANNIBAL
30-05-2006, 13:46
TDK nın çok okunması gerekli bir sözlük olduğunu bilip te okuyup ta ......falan filan

TDK nın yanında TGK nın olmamasını esefle kınıyorum, Okumanın sadece dille olmadığını sessiz ve derinden okuyanların gözle okuduğunu belirterek, Bu ülkeye Türk Göz kurumu da lazımdır...

horcan
01-06-2006, 00:36
Gece sakinliğinde gümüşsuyundan arabamı çeken zihniyete guıcık oluyorum:p bırakın kardeşim arabamızı etraf sakinken yav 1 kere girmedim ptoparka cimriliğim tuttu o gün çektiler arabayı aha ben buna gıcık oldum...:p

gemici
01-06-2006, 00:45
Gece sakinliğinde gümüşsuyundan arabamı çeken zihniyete guıcık oluyorum:p bırakın kardeşim arabamızı etraf sakinken yav 1 kere girmedim ptoparka cimriliğim tuttu o gün çektiler arabayı aha ben buna gıcık oldum...:p
anladık araban var..gıcık oldum işte

HANNIBAL
01-06-2006, 08:51

Ne işin var gece vakti Gümüşsuyunda, Dünya Sağlık Sokakta park yeri varken, Gümüş suyunun ortasına araba parketedenlere ve arabası çekildikten sonra where is the dolapdere? diye polislere soru solanlara gıcık olmuyorum :))

gemici
26-06-2006, 10:51
bilende bilmeyende merkez bankasının ne yapacağını söylemiyormu...gıcık

darius
08-08-2006, 11:47
Alım-Satım larını online yazmayanların sonradan çıkıp ben burdan aldımdı şurdan sattımdı dediklerine gıcık oluyorum.

Birde ardışık tavanları yakalayanlara çok gıcık oluyorum. :;ohohoh

:ds:*

devamı var...

Trusty
09-08-2006, 03:42
Suudi Arabistan Kralı Abdullah Bin Abdülaziz'in 8-10 Ağustos tarihleri arasında 300 kişilik heyetle Ankara'ya yapacağı ziyareti okuyan işadamı Hakkı Köymen, bu ülkeyle yaptığı ticarette başına gelenleri anlatıyor, belgelerini gösteriyor.
Bir umut da besliyor tabii, belki bu yüksek düzeyde "Suudi çıkarması" derdine bir çare olur...

Köymen'in Suudi Arabistan'la ticaretinin öyküsü 1990'a gidiyor, o gün bugündür süren resmi yazışmalar dosyaları doldurmuş.

Sondan başlayayım; Köymen'in Dışişleri Bakanı Abdullah Gül'e 8 Mart 2006 tarihli dilekçesinden:

"Suudi Arabistan'a yaptığım canlı hayvan ihracatı dolayısıyla bakiye kalan 450 bin dolar alacağımın dava konusu ile ihtilaflı durumuna binaen Riyad Emirliği'nde bu alacağımın karşılığı olan çeklerim tehdit ve darp suretiyle elimden alındı.

Söz konusu durumu bütün evrakları ve ispatlarıyla bizzat Kral Abdullah'a iletilmek üzere Türkiye Riyad Büyükelçiliği'ne 17.10.2005 tarihinde müracatım oldu. Ancak şimdiye kadar müspet ya da menfi herhangi bir gelişme olmadı."
Türk Büyükelçiliği bu mektuba "Bir avukatı görevlendirin" tavsiyesiyle yanıt veriyor.

Tehdit ve imza

Ancak Köymen'in sorunu oldukça derinlere iniyor. "Suudilerle ticaret örneği" oluşturmasını istemem ama, bir olaydır ve kayda girmelidir. O nedenle Köymen'in Suudi Arabistan Dışişleri Bakanlığı'na verdiği 10 Mart 2006 tarihli mektuba da tanıklık etmek gerekecek:

"... Çekler ödenmeyince Riyad mahkemelerinde dava açtım. Abdullah İbrahim Arfaj (Köymen'in iş yaptığı Al-Mahal Joint Co. şirketinin sahibi) aleyhine yakalama kararı çıktı. Bulunduğum otelden Riyad Büyükelçiliği'ne davet edildim. Bu davete icabet ettiğimde 'Sizin hakkınızda bir rapor tutup mecburi 6 ay misafir etmeliyim.

Bu firmayla hiçbir ilişkiniz olmadığını, hiçbir alacağınız olmadığını beyan eden evrak imzalayın, çekleri iade edin, otel masraflarınızı da biz ödeyelim, siz ülkenize dönün' şeklinde tehdit edildim. 6 ay mecburi misafirlikten kasıt cezaeviydi. Tehdit üzerine bahsettikleri evrakları imzalayarak ülkeme döndüm....

Arfaj, Riyad Emiri'nin müsteşarı olan Halit Arfaj'ın kardeşidir. Halit Arfaj'ın siyasi gücünü kullanarak tehdit edildim ve alacağımı alamadım. Elimden tehdit ile ibraname alındı."

Bu iddialara ve Arfaj'ın şirketiyle yapılan ticareti ortaya koyan belgelere rağmen, Suudi makamları Türk Dışişleri'ne "Bu müessesenin (Köymen'in şirketi için) inşaat şirketi olması ve koyun ticareti yapmadıkları ifade edilmiştir" bilgisi geçiyor.

Suudi Arabistan topraklarında Köymen'in "hak arama" mücadelesi böyle sürüyor işte... Kâh "tehdit", kâh "uzat babam uzat" yöntemiyle.

Türkiye dış ticareti geliştirmeyi hedeflerken, büyükelçiliklerinde vatandaşlarının "hakkına-hukukuna-can güvenliğine" sahip çıkacak bir etki ve güç de ortaya koyabilmeli.

Tek mağdur Köymen değil ki...
Hurriyet Gazetesinden.

Iste ben de buna gicik oluyorum.

Adamlarda hukuk yok, bir kefiliniz olmak suretiyle, yuzyilin en aci kolelik duzenini kurmuslar.Yukaridakine benzer onlarca hikaye dinledim.

Anlayacaginiz gayet gicik bir durum.

( Bu satirlarin yazari, hayatinin baharinda 19 ay gibi bir sure S.Arabistan'in Cidde kentinde calismis ve ulkesine donmustur, bundanboyle, haci olmak icin dahi bu ulkeye gitmek dusuncesi bulunmamaktadir.Arka bahcemizin zeki bakisli, suna duruslu ahalisina saygiyla duyurulur.):ds:*

merve
17-08-2006, 12:18
:;hayir :sarikart: kim neye gıcık oluyor yazın rahatlayın
ben futbol için kendini paralayanlara gıcık oluyorum!
ayrıca boş espri yapanlara gıcık oluyorum!:cry:

merve
28-08-2006, 19:54
ben adaletsiz hayata gıcık oluyorum! çok adaletsiz bu dünya mutlu bile olmak suç bu dünyada ...

Ramo
28-08-2006, 22:32
Eğitim ve öğretimin halinden şikayet edip,düzelteceğiz diyerek yola çıkıp dahada içinden çıkılmaz hale getiren bay düzelticilere fıtık oluyorum

gemici
02-09-2006, 00:14
Eğitim ve öğretimin halinden şikayet edip,düzelteceğiz diyerek yola çıkıp dahada içinden çıkılmaz hale getiren bay düzelticilere fıtık oluyorum
sn ramo bey burası gıcık olma topiği sen fıtık olmuşsun..mecburen sana gıcık olalım dedik

darius
26-01-2007, 11:40
Alım-Satım larını online yazmayanların sonradan çıkıp ben burdan aldımdı şurdan sattımdı dediklerine gıcık oluyorum.

Birde ardışık tavanları yakalayanlara çok gıcık oluyorum. :;ohohoh

:ds:*

devamı var...

Son günlerdeki Borsanın yükselişini
rüyalarında görseler bile hayıra yormayacak olan sanal AL-SAT çıların :p
her zamanki gibi kerameti kendinden menkul müthiş performanslarını görünce...

bi hatırlatma yapayım dedim...

Hergün bir avuç Fındık iyi gelir,yerseniz tabiii... ;) :D

Lizzy
04-03-2007, 19:23
Epeydir buraya dökülmediğinize göre ya gıcığınız bitti tükendi,ya da Himalayalara falan çıkıp Bilge adam oluverdiniz.Ben daha olamadım,böyle giderse de çok zor:En gıcık olduğum bir iki şey:
Çekirdek yiyip yere atanlar,Wc yerine lavabo diyenler,'Teşekkür ettim'gibi salaş tabirler kullananlar,'niye zahmet ettiniz'sorusu,'Başınız sağolsun'demek,Açık hava bile olsa yanındakini rahatsız ede ede sigara tüttürenler,detaylı şekilde ve devamlı ibadet konuşanlar,bangır bangır çalan cep telefonları,tiyatroda,sinemada fısır konuşmalar...ama daha çok vardı yaaa...Gıcık oldum şimdi...