Tam Sürüm Bilgini Göster : Forum hakkında .GENEL.
buraya ilk yazan ben olayım bari
Ana sayfadaki menüde çalışmayan 3 buton yer alıyor.
"Bahçe", "Forum", "Erişim".
"Forum" butonu, buraya yönlenecek ama onun dışındaki ikisi için ne yapmalıyız?
"Bahçe" başlığını, makale sayfası için düşünüldü. Onu uzun uza izah edeceğim bitirir bitirmez. Gelelim "Erişim"e;
"Erişim"e tıklandığında siteyle, yazılarla vsvs ile ilgili soruların yönlendirileceği sayfa açılacak.
Bu bölümün adını
"Erişim" mi yapalım, "İrtibat" mı yapalım yoksa başka bir öneriniz var mı?
Başka sitede nası bir bölüm açabiliriz, bu konudada fikriniz varsa bildirin düşünelim, taşınalım...
nomeames
22-02-2006, 20:29
"Bahçe" Kısmında makaleler mantıklı, İlk aklıma gelen,
Anasayfa daki menü içine "Yasal Uyarı" yada başka bir başlıkta olabilir, bir bölümün eklenmesi.
Genelde Sitelerde İrtibat kullanılıyor daha resmi olsun diye, ama Erişimde kullanılabilir.
Ayrıca Anasayfada, günün destek ve dirençlerinin yazıldığı bir bölüm açılabilir tek satırlık (eğer yayınlanacaksa), ve bu kısmın editorlu yapılarak, bir kullanıcı panelinden yazılması.
Aklıma Gelenler Bunlar, İyi Akşamlar:;sastikaldi
Anasayfadaki forum butonu düzenlendi. Erişim için kimseden ses çıkmadığı için öyle bıraktım.
Forum ana başlıkları netleşip düzenlenene kadar bazı mesajlarda ve topicler de yer değişiklikleri olabilecektir.
Bölümlerle ilgili düzenlemelere başladık. İlk tasarım olduğundan , gözden kaçan detaylar olabilir..
Yazılarınızın, daha farklı bir şekilde , ya da neden bu şekilde topic altında birleştiği ya da yerleştirildiği gibi sorular.. es kaza kafalarda belirirse..
Derhal bu kısma yazınız.. Yazınız ki.. en güzel ve doğruyu birlikte tespit etmenin keyfini yaşayalım...
http://img.photobucket.com/albums/v397/sertac/boing.gif
Forumun işleyişinde, bir süre aksamalar olabilir arkadaşlar..
Mümkünse, aksama ya da sorunları buraya yazın. Aksi durumda benim haber alma şansım yok..
Anlayışınız için şimdiden teşekkürler..
Sevgili Dostlar,
sanırım yazılabilecek karakter sayısı 10.000 ile sınırlandırılmış.bunu 30- yada biraz daha üstlere çekmekte fayda var.sevgilerimle
Bahçemizin yeşilliğine güzel yazıları ile su verenlere can verenler.Şöle bir satır da olsa bir teşekkür yazabileceğimiz,Yazısının yanında bir kulakçık olsa ,iyi olmaz mı?Motive de etmiş oluruz.Saygılar sevgiler
Sevgili Dostlar,
sanırım yazılabilecek karakter sayısı 10.000 ile sınırlandırılmış.bunu 30- yada biraz daha üstlere çekmekte fayda var.sevgilerimle
Yapıldı...
Bahçemizin yeşilliğine güzel yazıları ile su verenlere can verenler.Şöle bir satır da olsa bir teşekkür yazabileceğimiz,Yazısının yanında bir kulakçık olsa ,iyi olmaz mı?Motive de etmiş oluruz.Saygılar sevgiler
Dostlar da uygun görürse ve mümkün olabilir ise gerçekten güzel olur Hocam.
Böylece sayfayı bir iki satırlık tebrik ve teşekkür yazıları ile doldurmamış olduğumuz gibi onca emekle yazılan yazılarında bir arka sayfaya düşmesini engellemiş oluruz gibime geliyor.
Saygılar
bikmisbroker
02-03-2006, 02:22
Buraya POST edilen yazilarin post edildikten sonra editlenmesi icin tanina sure 3 dkaika..
Evet yanlis degil 3 dakiak, cok az yahu?
Benim gibi yazma ozurluler buraya yaziyi yapistirmadan once 10 defa da editlesek post ettikten sonra yine de editlenecek birseyler bulacaktir..
Hic olmazsa o editing suresini 30 dk yapsaniz??
Mumkunmu???
TheSecret
02-03-2006, 02:44
Buraya POST edilen yazilarin post edildikten sonra editlenmesi icin tanina sure 3 dkaika..
Benim gibi yazma ozurluler buraya yaziyi yapistirmadan once 10 defa da editlesek post ettikten sonra yine de editlenecek birseyler bulacaktir..
Mumkunmu???
Aynı durumu ben de farkettim. Mesaj kirliliği oldu topicte bu yüzden. Ayrıca smileyler için tanınan hak da çok az. Smiley kullanma adedini epeyce bir artırsak hiç fena olmayacak ;)
Mumkunmu???
30 dakika yapıldı.
Güzel İnsan,
Asil Fiora;
Teşekkür edilebilen,geri alabilen ve teşekkür sayısı gösteren yenilik için harcadığınız emek ve çabaya öncelikle teşekkürler ediyorum.
//Mesajlar/Teşekkür sayısı: xx/xx
x Mesaj a x Kere teşekkür edildi //
Bu kısmın görünmesinin gerekliliği bir yana,görüntü olarak bile sanki hoş durmuyor gibi geldi bana.
Acaba,
Bunun yerine,kişinin sadece kendisinin görebileceği üç beş satırlık not yazarak teşekkür edebilsek daha mı iyi olur?
Ne dersiniz?
Amaa, herhangi bir gönderiden alıntı yaptığımız zaman ortaya çıkan görüntü yeniliği çoook hoş ve güzel olmuş.
Allah ne muradınız varsa versin İnşallaaahhh.
TheSecret
03-03-2006, 12:31
Script görünüm teması değişmiş. Bu nedenle mesajımı editliyorum. Bazen stress insanı dikkatsizleştirebiliyor :)
Teşekkür botumuz sorunsuz çalışıyor ve sevildi galiba!!
:ds:*
aksama olmasın da daha başka güzellikleri uygulamaya vakit kalsın..
Script görünüm teması değişmiş. yada botumuz sorunsuz çalışıyor...nedir bunlar anlamadığım için sorunlumu sorunsuz mu ,script değişmiş eski hali neydi bilmeyene farketmiyor..
Mesajların altında bir kupa var. ŞİMDİLİK: daha uygun birşey bulduğumda değişecek..
Oraya tıklayarak, mesaj sahibine teşekkür edebiliyoruz. Böylece forum da TEŞEKKÜR ellerine sağlık v.s anlamındaki forum (deyimi ile kirlilikleri) önlemiş oluyoruz. Farklı bir anlamı yok..
Secret nin neyi kasdettiğini anlamak için epey çaba sarfettim ama.. nafile:confused:
bikmisbroker
06-03-2006, 17:18
http://www.arka-bahce.org/forum/showthread.php?p=946#post946 linkinde bir resim post ettim, normalde hisse net de ( http://www.hisse.net/forum/showthread.php?t=6478&page=261 )filan BUYUK olan bu resim arka bahcede ufacicik kaldi? Zannederim forumda bir yerlerin ayarinin yeniden yapilmasi lazim..
B. broker,
minik bir pencere duyurusu ile açıklamaya çalıştım.
Bir yazılım. büyük resimleri küçültüyor, üzerine tıklandığında görünüm büyüyor.
Forum dizaynı büyük resimlerle bozulmamış oluyor. v.s..
Duyuru panosunda da yazdığım gibi bir deneme.. Kırmızı kart mı aldım yoksa:kirmizikart:
Script görünüm teması değişmiş. yada botumuz sorunsuz çalışıyor...nedir bunlar anlamadığım için sorunlumu sorunsuz mu ,script değişmiş eski hali neydi bilmeyene farketmiyor..
Ne demek istiyosun valla annamadım gemicim...:indifferent:
Arnavut kaldım gerçekten de....:;dedektif
:) :)
bikmisbroker
07-03-2006, 15:39
B. broker,
minik bir pencere duyurusu ile açıklamaya çalıştım.
Bir yazılım. büyük resimleri küçültüyor, üzerine tıklandığında görünüm büyüyor.
Forum dizaynı büyük resimlerle bozulmamış oluyor. v.s..
Duyuru panosunda da yazdığım gibi bir deneme.. Kırmızı kart mı aldım yoksa:kirmizikart:
Valla COK guzel olmus, kucuk bir pencere aciliyor, durumu izah ediyor, SiRiN de ustelik??
Eline SAGLIK...
Minik bir detay, konuların listelendiği sayfada alttaki zarflardan açık sarı olanının yanında
"Yeni mesaj yazılmamış Poüler Konu"
şeklinde bir minik hata var, söyleyeyim dedim. Teşekkürler ve kolay gelsin,
Tam cevap yazıyordum ki, bulmuşsunuz :)
diye cevap yazdım, ve Sazanlığım tescillendi.
Est. küçük bir şaka yapdım sadece :) hoş gördünüz umarım.
Malumunuz Arka BahÇe logosunda DİKKAT de vardır... Lütfen İmza karekterlerinin adetlerini değiştirmeyiniz .. Bir değişiklik olacaksa duyurularda bildirmekten başka ilgilisine de bir PM ile ltf iletiniz.. Tşk ederim ...
Evet. İmza karakter sayıları değiştirilmiş. Değiştirene:kirmizikart:
Rahat olunuz!
Değerli arkadaşlar Arka Bahçe Forumumuzun ruhuna aykırı olduğu için forumda olupda görünmeme seçeneği kaldırılmıştır. Bilginize sunarım.
eyvah!!
Bu defa da , tercihlerini görünmez olarak kullananlar; bu haklarından yoksun olduklarından, misafir olarak gelmeyi tercih edecekler.
Bol misafirli günlere. ne diyelim..
Bir sorunum var....biraz küçük ama yine de bahsetsem iyi olacak galiba...
Bildiğiniz üzere IMKB bölümüne "Dobra dobra" diye başlayan bir topik açtım..ve bu topiğe zaman zaman yazdığım bir kısım gönderi bulunmakta...
Yer yer arka-bahce forumuna girdiğimde aceleden bir an önce güncel yazılmış topik ve gönderileri okuyabilmek için üyelik girişimi yapmadan hemen "bugünün gönderileri"" butonuna tıklıyorum..Lakin o gün için güncel gönderi göndermiş olmama rağmen benim topik "bugünün gönderilerinde" görünmüyor.....RAINBOW olarak giriş yaptığımda ise ortaya çıkıyor .....
Bu hep böyle olmakta....bugün yine denedim..gündüzden topiğe gönderi yazmıştım..akşam ise misafir olarak "bugünün gönderileri" ne tıkladım..Lakin benim topik yine ortada yoktu...:kafasız: 10-12 adet topik görünmekteydi....Hatta dünün gönderi yazılmış topikleri dahi vardı halbuki..
Bu durum..: üyelerimizin gönderi yaptıkları topiklerin özellikle misafir okuyucuların gözlerinden gayri ihtiyari kaçabileceğini gösterdiğinden üzerine eğilinilmesini rica edeceğim..:)
Sevgi ve saygılarımla..
belki de küçük değil.. önemlidir rainbow.
İlgine teşekkürler.
Anadolu Sigorta hakkında iki kelam edeyim dedim ama topic yok Ansgr adına,benim açma yetkim yok,adminlerden rica edebilir miyim bu topicin açılmasını:)
Anadolu Sigorta hakkında iki kelam edeyim dedim ama topic yok Ansgr adına,benim açma yetkim yok,adminlerden rica edebilir miyim bu topicin açılmasını:)
Sn.Mazhi,
Anadolu Sigorta topiği açılmıştır.
Syg.
TheSecret
13-03-2006, 16:19
eyvah!!
Bu defa da , tercihlerini görünmez olarak kullananlar; bu haklarından yoksun olduklarından, misafir olarak gelmeyi tercih edecekler.
Bol misafirli günlere. ne diyelim..
Forumda gizli olanlardan birisi de bendim Sevgili Fiora. Sanırım dikkatinizi çekmiştir. Yani ismimiz burada görününce korkak mı olacağız, itibarımızın sanalda kalan kısmı mı sarsılacak? Nickname'imin gizli olmasının başka nedeni olamaz mı? Şimdi neden misafir değilim? Bu soruların cevabını da bulmanız dileğiyle..
Şık değil.
Ainesi iştir kişinin lafa bakılmaz.
Sn TheSecret nickiniz bile size haklılık veriyor ama Arka BahÇe nin genel yaklaşımına uymuyor gizlilik.
Anlayışla karşılıyacağınıza inanarak tşk ederim.
Forumda gizli olanlardan birisi de bendim Sevgili Fiora. Sanırım dikkatinizi çekmiştir. Yani ismimiz burada görününce korkak mı olacağız, itibarımızın sanalda kalan kısmı mı sarsılacak? Nickname'imin gizli olmasının başka nedeni olamaz mı? Şimdi neden misafir değilim? Bu soruların cevabını da bulmanız dileğiyle..
Şık değil.
Ainesi iştir kişinin lafa bakılmaz.
Sevgili Thesecret;
Benim anladığım kadarı ile,
Fiora'nın söylemek istediği Sn Dent'in forumda görünmez olmak özelliğinin kaldırılışının bir çözüm olmadığını,kişinin isterse çıkış yapıp misafir olarak görünebileceğine işaret etmek istemiş.Yani Sn Dent'in uygulamasının kesin çözüm olamayacağına değiniyor bir anlamda.
Ayrıca ilk günden bugüne kadar görünmez olanların sadece Seninle sınırlı olduğunu ve (hiç bir isim verilmediği halde)bu uygulamanın sadece Sana tavır olduğunu anlaman da biraz aşırı alınganlık oluyor.
Lütfen gereksiz yere alınma,kırılma ve kırma..
Rica ediyorum.
Saygılar
Muhteremler ;
Anlamadım...Zaten biz NİCK falan kullanarak yeteri kadar SANAL değilmiyiz ?
Bana ha AnnE demişiniz ha MisafiR.
İdealin peşinde fazlaca koşmak genel olarak sadece boş yorgunluklarla sonuçlanıyor bu cihanda.
Ha bir de bizler olur olmaz alınmamak için buralara kadar geldikdi galba.
Başta sistemi ayakta tutmaya çalışanlar olmak üzere yazarak , okuyarak katkıda bulunan herkese şahsi minnetlerimi sunarım efendim.
Sevgili Secret,
Görüşlerini dile getirmen gayet doğal.Ama ifade edememişim sanırım.
Bunun bir çözüm olmayacağını, tam tersi itici olabileceğini dile getirmeye çalışmıştım.
Bunu da, bunca senelik Değerli HAluk bey ile çalışmama borçluyum .Artık bilemiyorum iyi çırak olabildiysem:)
Alınmış bir karar var. Uymak, saygı duymak düşer bize..
onlooker (ayrılmıştır)
16-03-2006, 12:38
Arka Bahçe forumunun sn. yöneticileri, forum üyeliğimin külliyen silinmesini talep etmekteyim. Bu konuda anlayış göstereceğinizi ve hissenetteki gibi biz silmeyiz siz girmeyin efendim demeyeceğiniz ümidiyle. Saygılarımla.
Sn.Onlooker,
Talebiniz yerine getirilmiştir ;Arka-bahce.org yönetimi katılımcıların bir dediğin iki etmemek için çabalar.
Saygılarımla,
Admin
bikmisbroker
17-03-2006, 17:02
Sayin Admin, 18 Mart Canakkale zaferi nedeni ile 2 tane baslik acilmis (sehven) Birlestirmeniz mumkunmu?
Admin musait değil ama ben hallettim....
Bir sorunum var....biraz küçük ama yine de bahsetsem iyi olacak galiba...
Bildiğiniz üzere IMKB bölümüne "Dobra dobra" diye başlayan bir topik açtım..ve bu topiğe zaman zaman yazdığım bir kısım gönderi bulunmakta...
Yer yer arka-bahce forumuna girdiğimde aceleden bir an önce güncel yazılmış topik ve gönderileri okuyabilmek için üyelik girişimi yapmadan hemen "bugünün gönderileri"" butonuna tıklıyorum..Lakin o gün için güncel gönderi göndermiş olmama rağmen benim topik "bugünün gönderilerinde" görünmüyor.....RAINBOW olarak giriş yaptığımda ise ortaya çıkıyor .....
Bu hep böyle olmakta....bugün yine denedim..gündüzden topiğe gönderi yazmıştım..akşam ise misafir olarak "bugünün gönderileri" ne tıkladım..Lakin benim topik yine ortada yoktu...:kafasız: 10-12 adet topik görünmekteydi....Hatta dünün gönderi yazılmış topikleri dahi vardı halbuki..
Bu durum..: üyelerimizin gönderi yaptıkları topiklerin özellikle misafir okuyucuların gözlerinden gayri ihtiyari kaçabileceğini gösterdiğinden üzerine eğilinilmesini rica edeceğim..:)
Sevgi ve saygılarımla..
Bu yazı dikkatimizden kaçmış,
Forumun üst tarafında bulunan yeni mesajlar kısmı günlük olarak yazılan mesajları gostermek amaçlı değildir o link kişisel bir linkdir ve her bilgisayarda farklı sonuçlar verebilir , şoyleki o linke tıkladığınızda sizin eski okuduğunuz sayfaları kontrol ederek okumadığınız mesajları bulur ve onları listeler , dolayısyla forumu düzenli takip eden bir kişi oraya tıkladığında zaman zaman yeni mesaj göremesede foruma düzenli girmeyen üyeler orada onlarca yeni mesaj görüntüsü alabilirler , bu link kendi nickinizle veya misafir olarak girişinize görede farklı sonuçlar verebilir . Bilgilendirebildiğimi umuyorum..
Teknik analiz basligi altinda ayri bir baslik acilirsa ulasim acisindan daha iyi olabilir diye düsünüyorum.
Saygilar
Teknik analiz basligi altinda ayri bir baslik acilirsa ulasim acisindan daha iyi olabilir diye düsünüyorum.
Saygilar
Alt forum olarak açıldı.
Anasayfadan İmkb forumu altında görünüyor tek tıklama ile girebilirsiniz artık.
Dostlar;
//Konu alihoca tarafından (Bugün Saat 23:29 ) de değiştirilmiştir.. //
Notunun;
Yazının gönderildiğinden 20 dakika sonra görülmesinin faydasını ve görülmediği anda doğacak olası zararları,
Allahını seven biri açıklar ise elini,dilini öpeceğim.
Dostlar;
Notunun;
Yazının gönderildiğinden 20 dakika sonra görülmesinin faydasını ve görülmediği anda doğacak olası zararları,
Sayın Alihoca'm
Konu hakkında haklı olabilirsiniz lakin 2 konu var,
1-Yazılan yazıdan sonra hemen o yazıya istinaden yazı yazanlar oluyor ve siz 20 dakika sonra yazınızı değişdiğinizde ve bu bilinmediğinde sonrasında yazı yazanları yazısı havada kalabilmektedir.(Ben yazımda küçük değişiklikler yapıyorum diyebilirsiniz ama fazlasıda mumkun)
2-Forum da default olarak bulunan ayarları ki bu bahsettiğinizde onlardan biridir düzeltmek malesef biraz zaman almaktadır çünkü bazı şeyleri deneyerek yapmak zorunda kalıyoruz.
Yinede en kısa zamanda olay uygun bir çözüme kavuşacaktır. Uyarınız için teşekkür ederim.
Saygılarımla.
Sayın Dent;
İlgi ve inceliğine teşekkür ediyorum.
Saygılar
topiğe girince cevap penceri açılmıyor.ancak cevaplaya basınca açılıyor.benim makinedemi enayilik var yoksa sistem mi böyle.
topiğe girince cevap penceri açılmıyor.ancak cevaplaya basınca açılıyor.benim makinedemi enayilik var yoksa sistem mi böyle.
Sayın gemici;
Anladığım kadarı ile hızlı cevap penceresinden bahsediyorsunuz, hızlı cevap penceresini pratik olmadığı ve de pek kullanışlı olmadığı için kaldırdık ama talep olursa tekrar konulabilir.
doğru anlaşılmış.benim için sorun değil.ben durumu öğrenmek istedim sadece.
Forum anasayfanın en altına yazılan son 5 mesajın listesinin bulunduğu bir kısım eklenmiştir , kullanım kolaylığı açısından takip edilebilir...
bikmisbroker
21-03-2006, 17:39
Forum anasayfanın en altına yazılan son 5 mesajın listesinin buunduğu bir kısım eklenmiştir , kullanım kolaylığı açısından takip edilebilir...
Cok guzel ve de kullanisli olmus, ANCAK acilan "son yazilan mesaj" yazilan Topicin iLK mesaji oluyor, acaba diyorum, SON SAYFA acilacak sekilde ayar yapilsa??
Cok mu sey istemis olurum??
Cok guzel ve de kullanisli olmus, ANCAK acilan "son yazilan mesaj" yazilan Topicin iLK mesaji oluyor, acaba diyorum, SON SAYFA acilacak sekilde ayar yapilsa??
Cok mu sey istemis olurum??
Yok yok fazla birşey istemiş olmazsınız :p hatta hiç bir şey istemiş olmazsınız çünkü bahsettiğiniz özellik o kısımda zaten var şöyleki istediğiniz konunun (veya mesaj her ne derseniz) hemen önündeki minik ikona tıklayınca sizi bahsi geçen en son mesaja götürür.
Mesajı okuyup anasayfaya geri döndüğünüzde okuduğunuz mesajların başındaki ikonlar değişir ve artık aktif değillerdir. Dolayısıyla o kısımdaki son mesajlardan hangisini okuyup okumadığınızıda böylece takip etmiş olursunuz.
Dostlar;
Notunun;
Sayın Ali hoca'm isteğiniz üzerine değişiklikler yapıldı...
Artık mesaj editleme suresi 25 dakikadır ve duzeltmelerde yukarda bahsettiğiniz yazı mesajın altına eklenmeyecektir.
Sn Dent;
Elinize emeğinize sağlık.
Teşekkür ediyorum.
Dostlar;
Notunun;
Bu konu ile ilgili son ve onemli bir açıklama daha yapmakta fayda var gerekli ayarlamaları yapmamıza rağmen yinede bir mesaj yazıp editlerken karşınıza gelen ekranda en üstte bulunan Değiştirme sebebi yazan kısımı doldurursanız bu yazı otomatik olarak alta eklenecektir ki bu yazarın bunu istediği anlamına gelmektedir.
serdarkus
23-03-2006, 09:27
Benim öküz resmi güme gitti..
Eklenti resimin file olarak değil resim olarak direkt görünmesi için ne yapmak lazımdı, sevabınıza bir tarif lütfen..
Benim öküz resmi güme gitti..
Eklenti resimin file olarak değil resim olarak direkt görünmesi için ne yapmak lazımdı, sevabınıza bir tarif lütfen..
İşlem tamam henuz forumumuzda ekler resim olarak görünmüyor photobucket gibi free bir adres kullanmanız şimdilik iyi olacaktır. O da ne diyorsanız ayrıca anlatılabilir.
Bazı katılımcılar, bazı dostlarını üye yapmak için bizlere danışmaktadır.
Arkadaşlar ; ArkaBahCe, www.arka-bahce.org (http://www.arka-bahce.org) sayfasında Hz.Mevlana'dan alıntıladığımız gibi, kim olursan ol herkese açıktır.
Forumda yazmak sadece ahlaki kurallarla sınırlandırılmıştır.(Forum kurallarını lütfen bir kez okuyunuz.)
Burası özel bir yer değildir.Ama sadece kalitesiyle özel olmak gayreti içindedir.
Gene gel gene. Ne olursan ol, ister kafir ol, ister ateşe tap, ister yüz kere tövbe etmiş ol, ister yüzkere bozmuş ol tövbeni. Umutsuzluk kapısı değil bu kapı.
Nasılsan, öyle gel.
Mevlana Celaleddin Rumi
serdarkus
23-03-2006, 13:20
İşlem tamam henuz forumumuzda ekler resim olarak görünmüyor photobucket gibi free bir adres kullanmanız şimdilik iyi olacaktır. O da ne diyorsanız ayrıca anlatılabilir.
Teşekkürler Sn. dentist, öküzü gurtardık..
Diğer yöntemi anlatmaya gerek yok, sağolun.. tamam, karikatür ama... o gadar da değil!. :)
Merhaba,
Borsa ile alakasız, mesleki yazılar yayınlamak için yeni konu açabilir miyim?
Saygılarımla
Merhaba,
Borsa ile alakasız, mesleki yazılar yayınlamak için yeni konu açabilir miyim?
Saygılarımla
İstediğiniz konuda topic açabilirsiniz herhangi bir kısıtlama yok , sadece açılan topic uygun başlık altında olmalı. (Siz açın gerekirse topici doğru yere taşıyıp sizi bilgilendiririz.)
TheSecret
06-04-2006, 19:02
Adam içkisini almış kurmuş sofrasını. Hazırlamış türlü türlü mezelerini. Sofrada yok yok gibi bir şey neredeyse. Sofra hazırlanana kadar ortalıkta görünmeyen arkadaşlar sofra kurulmasıyla belirirler ve bir güzel içkilerini yudumlarlar bol çeşit meze ile birlikte. Çakırkeyf olan kalkar sofradan. İyi de bu ne zamana kadar devam eder, var mıdır içip içip kaçmak?-search-.
Heeey sana diyorum, foruma sahip çıktığın sürece, forumu canlı tuttuğun sürece forum var olur. Forum sahiplerinin böyle bir talebinin olduğunu sanmıyorum ama forumda bir sinerji yaratmak adına elden gelen yapılabilir. Forumun baki kalması adına bu çok gerekli bir şeydir. :excited:
Adam içkisini almış kurmuş sofrasını. Hazırlamış türlü türlü mezelerini. Sofrada yok yok gibi bir şey neredeyse. Sofra hazırlanana kadar ortalıkta görünmeyen arkadaşlar sofra kurulmasıyla belirirler ve bir güzel içkilerini yudumlarlar bol çeşit meze ile birlikte. Çakırkeyf olan kalkar sofradan. İyi de bu ne zamana kadar devam eder, var mıdır içip içip kaçmak?-search-.
Heeey sana diyorum, foruma sahip çıktığın sürece, forumu canlı tuttuğun sürece forum var olur. Forum sahiplerinin böyle bir talebinin olduğunu sanmıyorum ama forumda bir sinerji yaratmak adına elden gelen yapılabilir. Forumun baki kalması adına bu çok gerekli bir şeydir. :excited:
sn. thesecretim :) , sözlerin bana aşağıdaki şarkıyı anımsattı
han sarhoş, hancı sarhoş
Karlı dağlar kara bulut içinde
Yaylası hüzünlü yöresi bir hoş
Sevdalı yolcular umut içinde
Hayalın düğünü töresi bir hoş
Han sarhoş hancı sarhoş
Yolda yabancı sarhoş
El çek tabip kalbimden
İçimdeki sancı sarhoş
Mahzuni yıldızım aylar içinde
Bağlamışım zülfü yaylar içinde
Yüzemez yunuslar çaylar içinde
Deniz vurgununun yaresi bir hoş
Han sarhoş hancı sarhoş
Yolda yabancı sarhoş
El çek tabip kalbimden
İçimdeki sancı sarhoş
aklıma geldi birden sn. fiora forumdan ayrıldı mı, epeydir yazısını görememekteyim.
Fiora , benim sanal alemde edindiğim en değerli dostlarımdan biridir.İyi ve sıkıntılı birçok anımızı paylaşmışlığımız vardır.Bazı diğer dostlarımız bu forumu kurarken de kendisinin , o inanılmaz ve hesapsız yardımseverliği ile ciddi emekler harcamışlığını da bilmekteyim.
Fakat, bu sanal ortamlar acaip yerlerdir malum.Tamamen gönüllülükle katkıda bulunulan bu yerler, insana istediği kadar ve istediği zaman yazma/katılma özgürlüğü de vermektedir.
Ve bu site ana sayfasında Mevlana'nın ünlü sözünü en başta gelen kural olarak yayınlıyor.Ve en azından ben biliyorum ki, kimse Fiora'ya kırgın falan değil, onun da kimseye kırgın olamayacağını tanıyan herkes çok iyi bilir.
Dolayısı ile, hariçten, fakat çok gazel atan birisi olarak şunu söylemek istiyorum ki ; Fiora, yazsa da, yazamasa da, yazmasa da kimsenin gözünde değer yitirmez.Sadece kendini özletir. Bu bahane ile O'na sevgilerimi yollarken umarım ki hayatı layik olduğu güzelliklerle sürsün.
Forum ana sayfa en alttaki gazete linkleri ve imkb100 grafiği çok güzel olmuş. Elinize sağlık. Ama linklerde gazetelerin sadece ilk sayfalarına resim olarak erişilmektedir.
Forum ana sayfa en alttaki gazete linkleri ve imkb100 grafiği çok güzel olmuş. Elinize sağlık. Ama linklerde gazetelerin sadece ilk sayfalarına resim olarak erişilmektedir.
Gazetelere malumunuz üzere kendi internet sitelerinden ulaşmak mümkün buradaki gazetelerin özelliği ilk sayfaların taranıp oraya konmuş olması ... Ben internet sitesinden okuduğum gazeteden zevk almıyorum diyenlere veya kabaca anabaşlıklara bakmak istiyorum diyenlere özel bir hizmet .
İmkb100 Grafikden ise online olarak borsayı takip etmek mümkün refresh ettiğiniz surece anlık olarak takip edebilirsiniz,burdaki amaç bir çoğumuzda derinlikli data olsa bile zaman oluyorki herhangi bir yerden internete girip foruma bakdığımızda en azından endeksi görebilelim.
Son dakika haberlerine gelince şimdilik görünüm açısından en sade olan bu olduğu için bunu koyduk ama değişebilir...
Son olarak bu kadar okuyucu içinden bu eklentileri gören ,ilgilenen ve mesajla dile getiren tek kişi olduğunuz için teşekkürler.
Son gönderiler kısmından seçilen bir gönderiye tıkladığımız zaman ilgili topiğin en son gönderisine gidecek bir düzenleme mümkün müdür, sn. dentist? Bu düzenleme belki de var, belki de benim ayarlar bozuk. İkon olanlar için bu mümkün.
bikmisbroker
04-05-2006, 17:33
Son gönderiler kısmından seçilen bir gönderiye tıkladığımız zaman ilgili topiğin en son gönderisine gidecek bir düzenleme mümkün müdür, sn. dentist? Bu düzenleme belki de var, belki de benim ayarlar bozuk. İkon olanlar için bu mümkün.
O gonderiye TIKLAYACAK yerde, o gonderinin yanindaki ONBASI isaretine tiklarsaniz eger SONUNCU SAYFA SONUNCU gonderiye yonelirsiniz..
(Ben de YENi kesfettim)
Kasifbikmisbroker
O gonderiye TIKLAYACAK yerde, o gonderinin yanindaki ONBASI isaretine tiklarsaniz eger SONUNCU SAYFA SONUNCU gonderiye yonelirsiniz..
(Ben de YENi kesfettim)
Kasifbikmisbroker
onbaşı olmayan gönderilerde bu mümkün değil, mesela ana sayfadaki dohol topiğindeki son gönderiye "son gönderilenler" kısmından tek seferde ulaşım yok. acaba askerliğini yapmadı mı dohol topiği. :;ohohoh
Bu topic deki 59-60 nolu gönderileri tekrar okudukdan sonra hala anlaşılmayan bir şey varsa tekrar yardımcı olabilirim..
Olması gereken şekil için capture aldım sizdede boyle olmalı...Bakılmayan mesajların yanında küçük ikonlar var.
104
onbaşı olmayan gönderilerde bu mümkün değil, mesela ana sayfadaki dohol topiğindeki son gönderiye "son gönderilenler" kısmından tek seferde ulaşım yok. acaba askerliğini yapmadı mı dohol topiği. :;ohohoh
görüntü aynen öyledir, sorun ve çözüm anlaşılmıştır sn. dentist, okunduktan sonra terhis olmaktadır ilgili topik. :)
http://www.arka-bahce.org/forum/showthread.php?t=171&page=4
Öncelikle selamlar ve saygılar efenim...Arka-bahce forum'u kurulduğundan bu güne kadar sanal ortama gayet hoş ve güzel intibalar sunmuş olmakta bana göre.....Bu forum'u yaratmış ve katkıda bulunmuş olanlara defalarca teşekkür etmek zannediyorum ki kafi gelmeyecektir.....
Haddim olmayarak şu şikayeti bulunmayı ihtiyaç hissetmekteyim....Bugün yani 24 MAYIS 2006 günü saat 15:00 sıralarında aşağıda linkini vermiş olduğum gönderimi yazmıştım gayri ihtiyari.....yazdıktan 1-2 saat sonra başka bir internet salonundan hasbelkader misafir olarak foruma girmem müteakibinde ""öylesine" forum'un ""bugünkü gönderiler" butonuna tıkladım....Lakin aşağıda linkini verdiğim ve de bugün saat 15:00'da yazmış olduğum aşağıdaki gönderim yok idi ""bugünkü gönderiler" butonunu tıkladıktan sonraki açılan sayfada..
Olayın teknik bir sorundan kaynaklandığından emin olup tekrar böyle hoş ve güzel bir forum'u internet ortamına taşıyan değerli sorumlulara tekrardan teşekkürü borç bilirim....
Sevgi ve saygılarımla..
http://www.arka-bahce.org/forum/showthread.php?t=171&page=4
serdarkus
24-05-2006, 17:38
....""bugünkü gönderiler" butonunu tıkladıktan sonraki açılan sayfada..
Benim sayfaya da ""bugünkü gönderiler" butonunu koymayı unutmuşlar.. 10 dakikadır arıyorum, yok..
Sevgili RAINBOW la birlikte ben de teessüf ediyorum.. efendim!.
Benim sayfaya da ""bugünkü gönderiler" butonunu koymayı unutmuşlar.. 10 dakikadır arıyorum, yok..
Sevgili RAINBOW la birlikte ben de teessüf ediyorum.. efendim!.
Sevgili serdarkus...:)
Kişisel bilgisayarınızda malum üye olduğunuz bu forum'a tıkladığınızda otomatik olarak ""üyesel" giriş yaptığınız için "Bugünkü gönderiler" VEYA " Bugünkü mesajlar" butonunu göremiyorsunuz.....Lakin farklı bir bilgisayardan "misafir" olarak girer iseniz "Bugünkü gönderiler" butonunu göreceksiniz efenim....veya bu olayı kendi bilgisayarınızda da gerçekleştirebilirsiniz ...
Amacım gayri ihtiyari veya bu güzel forum'a tavsiye yolu ile uğramış olan değerli misafirlerin "Son gönderiler" i okuyabilmesidir rahatlıkla....
En derin Sevgi ve saygılarımla...
serdarkus
24-05-2006, 17:59
Şimdi jeton düştü bende sevgili RAINBOW. O butonun olması lazımdı diye hatırlıyorum, forum ana sayfaya baktım falan, yok..
Zaten borsa da can sıkıp duruyor bugünlerde, kime çatayım diye bakınıyorum. Fırsattır, şu forum teknikcanlarının bir canını sıkayım dedim.
Bahsi geçen kısım misafir olarak foruma giriş yapanların gördüğü bir kısımdır ve foruma login olduğunuz zaman göremezsiniz.
Bu bölümde normal olarak adındanda anlaşılacağı gibi bugünkü gönderileri görmeniz lazım, kontrol etmemekle beraber eğer aksaklıklar varsa malesef müdahale etme durumumuz yok çünkü forumun default bölümlerinden yani kuruluşla gelen ve otomatik çalışan bölümlerinden biridir.
BU tür problemlerin oluşma ihtimalini azaltmak için ve de kullanım kolaylığı açısından forum anasayfa en alta son konular kısmını ekledik bu kısımı misafir olarakda girseniz kayıtlı olarakda girseniz rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Son olarak bende bu yazı vasıtası ile hepinizi kınayarak yazımı bitiriyorum.. (Borsa düştü ya maksat birilerini kınamış olayım dedim siz çıktınız karşıma:p )
Saygılarımla.
serdarkus
26-05-2006, 15:16
Foruma resim eklemeyi link üzerinden yaptığım halde, yine de attach olarak gözüküyor, direkt açık gözükmüyor.(Örnek: Altta)
Diğer üyeler bu işi aslanlar gibi yapıyor, ben niye yapamıyorum. Yoksa ben hala bir öküz müyüm?
Elimde bir adet canavar gibi ihlas karikatürü var, aylardır deniyorum, ne yaptıysam olmadı.. bekletiyorum. Forumu çok daha fazla mahrum etmeyeyim dedim
144
Yüce RAbbim de seni güldürsün Gush Bey.Yardın akşam akşam !!!
Foruma resim eklemeyi link üzerinden yaptığım halde, yine de attach olarak gözüküyor, direkt açık gözükmüyor.(Örnek: Altta)
Diğer üyeler bu işi aslanlar gibi yapıyor, ben niye yapamıyorum. Yoksa ben hala bir öküz müyüm?
Elimde bir adet canavar gibi ihlas karikatürü var, aylardır deniyorum, ne yaptıysam olmadı.. bekletiyorum. Forumu çok daha fazla mahrum etmeyeyim dedim
Sayın serdarkus;
Bu güzel soru için önce teşekkür ediyorum. (Siyasete atılacağımda hazırlık yapıyorum)
Forumumuzda mesajlara resim ekleme 2 aşamadan oluşmaktadır. 1. aşamasını zaten siz gerçekleştirmişsiniz sonraki aşamayı aşağıdaki videonun yuklenmesini bekleyin ve izleyin lütfen.
Saygılarımla
http://www.arka-bahce.org/forum/1.swf
Vay be forum teknik destek ödüllerine adayiz bu sene :friends:-
Artık kesindir ki Diş Hekimliğini bırakıyor olacak..Yahu bu iş Hobilikten çıktı Sevgili dent....Kutlarım bu şık anlatımın için....
Vay be forum teknik destek ödüllerine adayiz bu sene :friends:-
Ana sayfamızın da TASARIM ÖDÜLÜNE aday olabileceği günleri (hala) bekliyoruz.
Muhteremler;
gugılda 45 dakkadır arıyorum.Bulamadım.
Mesele şudur , ki sorulabilecek en mantıklı yerin burası olmadığını da bilmekteyim.
Kapı kolunun ahşaba giren vidaları yalama olmuş ve elimde kalıyor.Büyük vida falan kullanma şansı da yok. Tek yol deliği doldurup aynı vidayı tutturmak. Pekiii , bu deliği en pratik olarak neyle doldurup vidayı sağlam tutturabiliriz ?
buena vista
12-06-2006, 17:55
Muhteremler;
Mesele şudur , ki sorulabilecek en mantıklı yerin burası olmadığını da bilmekteyim.
Kapı kolunun ahşaba giren vidaları yalama olmuş ve elimde kalıyor.Büyük vida falan kullanma şansı da yok. Tek yol deliği doldurup aynı vidayı tutturmak. Pekiii , bu deliği en pratik olarak neyle doldurup vidayı sağlam tutturabiliriz ?
Sn AnnE,
Deligi agac dübel ile doldurup, kapi kolunu daha uzun bir vida ile tutturmanizi öneririm. Tabii bu isin pratik yani..Daha kalici biz cözüm isterseniz onu da
yazabilirim..
SLMlar..
buena vista
serdarkus
12-06-2006, 17:59
Kibrit çöpünü yapıştırıcıya (uhu) bulayıp deliği tamamen çöple tıka.. 3 dak. sonra hazırdır derim.
Muhteremler;
Güzel AnnE'm;
Çürüyen yeri iyice bir temizle sonra ağaç tutkalını az biraz ince talaşla karıştır ve o yere tutkalı iyice bir dık. Mermer gibi donunca vidala bakalım.
Olmuyor ise,
Çürüyen dağılan yeri matkapla sağlam olan taraflarından 1 Cm gibi dairesel aç ve oraya uygun konik olarak kesilmiş tıpamızı yine hafif talaşladığımız ağaç tutkalı ile tutkalladıktan sonra çekiçle oraya çak.
İyice donduktan sonra vidala gitsin...
İşi berbat edip kapıyı pencereyi bozma ihtimaline karşı bu işi yaparken YENGENİN görmemesini sağlamak en başta gelen şart olduğunu unutma lütfen.
İşi becerince göstermek evladır.
Çevirimiçi rekorumuz : 32 Üye ile (Bugün Saat 15:02) gerçekleşmiştir.
Nice yeni rekorlara... :**:
Az olsun temiz olsun sevgili neldo
sayın administirator
Forum saatinde problem var galiba ,altın topiğinde saat 16.28 de bir yazı gönderdim 16.33 de gönderilmiş gözüküyor.
Lütfen konu ile alakadar olabilirsiniz mi?
peşin teşekkürlerimle.
Şu an itibari ile mesaj saatinde bir sorun yok. Zaman zaman dediğiniz gibi küçük sorunlar oluşuyor olabilir.(ben henüz rastlamadım)
Forumun saati nasıl olursa olsun önemli olan sizin saatiniz düzgün olsun.:)
Saygılarımla..
Saygı bende'nizden dir...:)
bikmisbroker
14-10-2006, 17:48
Sayin Yetkili,
Kendi bilgisayarimdan kendi sifrem ile log in olduktan sonra bu sitedeki heryeri ziyaret edebiliyor, herseyi acip okuyabiliyorum.
Disardan bir yerlerden baglandigim zaman ve log-in olmadiysam, (ziyaretci sifati ile yani) "bahcivanlar" kismi nedense UYELiK istiyor?
Zannederim ayarlarda o kisim icin bir farklilik SOZ konusu.
O kismin da ziyaretciler tarafindan okunabilir olmasi icin gereken ayar degisikligi yapilabilirmi acaba?
Saygi ve sevgilerimle,
Bikmisbroker
Sayin Yetkili,
Kendi bilgisayarimdan kendi sifrem ile log in olduktan sonra bu sitedeki heryeri ziyaret edebiliyor, herseyi acip okuyabiliyorum.
Disardan bir yerlerden baglandigim zaman ve log-in olmadiysam, (ziyaretci sifati ile yani) "bahcivanlar" kismi nedense UYELiK istiyor?
Zannederim ayarlarda o kisim icin bir farklilik SOZ konusu.
O kismin da ziyaretciler tarafindan okunabilir olmasi icin gereken ayar degisikligi yapilabilirmi acaba?
Saygi ve sevgilerimle,
Bikmisbroker
Sayın Bikmisbroker;
Forumumuzdaki yeni uygulama ile dönüşümlü olarak bazı bolumleri sadece uyelerin izleyebileceği ayara alacağız. Bu çerçevede ilk olarak Sera sahibi Sayın Emin' in olurunuda alarak Sera ve İmkb bölümlerimizi ziyaretçilere kapattık bu işlem dönüşümlü olarak diğer bölümlerde devam edecektir. Amacımız çok fazla olan ziyaretçi sayısından forumumuza katılımı arttırmaktır.Sonuç olarak bu işlemlerden kayıtlı üyelerimizin belkide haberi bile olmayacak ve herhangi bir sorun yaşamayacaklardır.
Saygılarımla....
bikmisbroker
15-10-2006, 19:39
Mantikli bir uygulama.
Tesekkur ederim.
Sayın admin
Bugün ilk defa spor bölümüne girdim,Fenerbahçe topiğine girdiğimde marşlar çalınmaya başladı,bir coşku bir eğlence,çok etkilendim...
fakat diğer takımların topiğine girdiğimde ne bir marş ne bir coşku sadece sessizlik hakimdi...
Bunun sebep veya sebeblerini öğrenebilirmiyiz?
saygılarımla
Not:Sevgili dentist cevap verse de olur...;) :p
:)
Sayın admin
Bugün ilk defa spor bölümüne girdim,Fenerbahçe topiğine girdiğimde marşlar çalınmaya başladı,bir coşku bir eğlence,çok etkilendim...
fakat diğer takımların topiğine girdiğimde ne bir marş ne bir coşku sadece sessizlik hakimdi...
Bunun sebep veya sebeblerini öğrenebilirmiyiz?
saygılarımla
Not:Sevgili dentist cevap verse de olur...;) :p
:)
Fenerbahçe -Galatasaray maçı öncesi kutlamaları erken yapmışız topic de galiba :)
İşlem tamam....Marşı bir dahaki Galatasaray maçına kadar kaldırıyorum.
Anladığım kadarıyla forum moderatörleri ve yöneticileri FB li.
FB den nefret eden Doğma büyüme FB li olarak bu durumu kınıyorum.
Neden mi Gençler birliği başkanının FB den daha fazla Avrupa da başarımız var sözüne cevap bile veremedik. :cry: Çünkü adam haklı.
Gençlerbirliği marşı istiyorum. :;ders
FB bize layık değil.
Bizmi FB lileriz. :kafasız:
nomeames
13-12-2006, 09:28
Şener Şen Başkan FB Şampiyon Okadar Bitti :carate:
Ben Kimmiyim, Fanatik olmayan FB' li:friends:-
GS maçları içinde lütfen ayın ilk günlerini seçsinler malum ayın 3 ve 4 dünden sonra yazık oluyor 6-0 lar vs 6 Aralıklar :;ohohoh
Övünmek gibi olmasin GALATASARAY taraftariyim. :;ohohoh
TheSecret
27-12-2006, 23:58
Dohol tahtasında yapılan manipülasyonu gördükçe gözlerim karardı, artık nereye baksam kartanesi efekti görüyorum noluyoz layyyn derken baktım ki forumun minik bir sürprizi imiş.
Hoş olmuş, elinize sağlık :)
hissenette devam ettiğim metamorphosis topiğine, bu forumda devam etmek düşüncesindeyim, Arka bahçe yönetimi uygun görürse
saygıyla
hissenette devam ettiğim metamorphosis topiğine, bu forumda devam etmek düşüncesindeyim, Arka bahçe yönetimi uygun görürse
saygıyla
Bazı katılımcılar, bazı dostlarını üye yapmak için bizlere danışmaktadır.
Arkadaşlar ; ArkaBahCe, www.arka-bahce.org (http://www.arka-bahce.org) sayfasında Hz.Mevlana'dan alıntıladığımız gibi, kim olursan ol herkese açıktır.
Forumda yazmak sadece ahlaki kurallarla sınırlandırılmıştır.(Forum kurallarını lütfen bir kez okuyunuz.)
Burası özel bir yer değildir.Ama sadece kalitesiyle özel olmak gayreti içindedir.
Gene gel gene. Ne olursan ol, ister kafir ol, ister ateşe tap, ister yüz kere tövbe etmiş ol, ister yüzkere bozmuş ol tövbeni. Umutsuzluk kapısı değil bu kapı.
Nasılsan, öyle gel.
Mevlana Celaleddin Rumi
Hoşgeldiniz Sayın ewp.
Muhterem Admin ;
Aşagıdaki hususun , Arkabahçe forumu kurallarına eklenmesinin uygun olacagını düşünmekteyim :
Arkabahçe , herhangi bir konuda tamamen birbirinin zıddı fikirlere sahip olan insanların , kendisi ile ters düşen insanlarla bir arada olabilmekten haz aldıkları bir yerdir. Ben senin fikrine hiç katılmıyorum ama, senin bu fikrini acıkça söyleyerek, benim ufkumu geliştirmeme yardımcı olduğun ve hatta , seninle aynı fikirde olmadığımı daha rahat kavramama yardımcı olduğun ve artık asla senin fikrine katılamayacağımı bana öğrettiğin için, burada , seninle birarada olmaktan büyük keyif almaktayım diyebilenlerin , bunları diyebileceği ender bir mekandır bu bahçe.
AnnE ne demişse doğru demiştir derim ben....dikkate alınacağını umuyorum.
Ben senin fikrine hiç katılmıyorum ama, senin bu fikrini acıkça söyleyerek, benim ufkumu geliştirmeme yardımcı olduğun ve hatta , seninle aynı fikirde olmadığımı daha rahat kavramama yardımcı olduğun ve artık asla senin fikrine katılamayacağımı bana öğrettiğin için, burada , seninle birarada olmaktan büyük keyif almaktayım diyebilenlerin , bunları diyebileceği ender bir mekandır bu bahçe.
aney o kadar uzun cümle yazmışki dikkate almamak mümkün değil...bir gün belki bende yazarım
Sevgili Arka BahÇe sahipleri ve müdavimleri,
Hepimiz sanal kimliklerimiz altında, bazılarımız birebir karşılaşmalarında yaşadığı sohbet ve katılımlarında birseyleri paylaştı ve paylaşmaya devam ediyor. mutlaka ki burada bir borsa ağırlıklı forumu paylaşıyor ve ardında tebessümler ve önemli-önemsiz olayları takip ederek keyifler alıyoruz.
Önemli olan hanım hanımcık ya da efendi maskesi altında tenkit ve ricada bulunmak değil, nev-i şahsına münhasır öz eleştirisini ortaya koyabilmektir. Bu konuda sayın dentist e ve sayın darius a teşekkür ederim.
Yarın özel sayılan bir gün ve hepiniz sevdiklerinizle mutlu, özel ve güzel kalınız... Umutlarınız bol ve ilerlediğiniz yol daima açık olsun..
Sevgiyle kalınız...:friends:-
Sevgili Arka BahÇe sahipleri ve müdavimleri,
Hepimiz sanal kimliklerimiz altında, bazılarımız birebir karşılaşmalarında yaşadığı sohbet ve katılımlarında birseyleri paylaştı ve paylaşmaya devam ediyor. mutlaka ki burada bir borsa ağırlıklı forumu paylaşıyor ve ardında tebessümler ve önemli-önemsiz olayları takip ederek keyifler alıyoruz.
Sayın Meraklı;
Üstteki yazınızda olayı gayet güzel açıklamışssınız aslında ama sonraki cümleler olmasa daha güzel olurdu sanki çünkü forumlar bildiğiniz üzere gönüllülük esası üzerine çalışan ve herkesin kendi karakterini sanalda olsa ortaya koyduğu yerlerdir ve herkesin kendini ifade tarzı farklı olabilir.
Bizler forumda sadece akışın düzenli olmasını sağlıyoruz ve de bu forumu sen-ben -siz-biz-onlar yapıyoruz.
Zaman zaman moderatorler yazılara istemedende olsa mudahil olmak zorunda kalabilmektedirler. Bu tür işlemler benim yazım dahil birçok kişinin başına gelmiştir boyle durumlarda ortama ve kişilere küsmek yerine olayı eğlenceli yerinden görmek ve olaylara farklı bakmak daha hoş olacaktır kanımca , bir deneyin isterseniz.
Sonuç olarak forumumuzda herhangi bir kişiye karşı kötü niyet olsaydı takdir edersinizki kişiyi uyarıcı yazmak yerine forumla ilişiğini keserdik ki şimdiye kadar boyle bir işlem kimseye yapılmadı.
Forum hepimizindir istenilen sadece biraz dikkat, yazdıkdan sonra bir kez okuyup oyle gonderelim yazıları lutfen.
Saygılarımla...
Muhterem Admin Efendi ;
Kim koduysa bu forum kurallarını eksik komuş.Daha doğrusu kimsenin kural koymasına ihtiyaç hissedilmediği için kim koyduya gitmiş...
Şimdi hatırlatılmasına ihtiyaç olduğunu hissettiğim kaideler şunlardır :
1. Bu bahçede biri birini küstürecekse, o küstürme selahiyeti sadece bendedir.
2. Bu güne kadar kimlere neler neler demiş , hatta avatar denen resmimde de bunu açık ve seçik, izahata mahal bırakmayacak halde ortya koymuşsam da hiçbir katılımcı bana küsmeye cesaret edememiştir.
3. Bu bahçeye , okuyarak katılan , hele okuduğu yetmezmiş gibi bir de üstüne yazı yazma eğitim , kültür , tecrübe , büzük ( pardon ) seviyesine ulaşabilmiş kişilerin burada olan bitenden küsme hakkı olamaz.
4. Birtakım dostlarımıza, burayı '' idare etme '' angaryası yüklendi ise , bu asla katlanılamayacak bir iştir.
5. Birtakım dostlarımız burada yazı yazmaya teşebbüs edebiliyorsa bu asla katlanılamayacak bir iştir.
6. Kim olduğunu bilmediğimiz birtakım '' dostlarımız'' diğer dostlara küsmeyi ya da küstürmeyi hayal edebiliyorsa bu katlanılamayacak bir iştir.
7. Bu bahçede aynı konuda aynı düşünenleri , aynı olaya aynı tepkiyi verebilenleri aramak katlanılamayacak bir iştir.
8. Onun içindir ki burası arka-bahçedir.
9. Dokuzuncu maddenin diğer maddelerle alakasını aramak katlanılamayacak birşeydir.
10. Ne biliyim yaa , kafama esti yazıyorum işte...
Sevgili meraklı,
"...hanım hanımcık ya da efendi maskesi altında.." fikrine hiç katılmıyorum ama, senin bu fikrini açıkca söyleyerek, benim ufkumu geliştirmeme yardımcı olduğun için, burada seninle bir arada olmaktan büyük keyif almaktayım.:friends:-
Sevgiler.
Sayın flz,
Böylesi bir keyfe ancak teşekkür edilir...bu yazıya bugün rastlayabildiğime de üzüldüm...
sağlıcakla kalın...
borsaman
09-09-2008, 14:26
deneme
Telif Hakları vBulletin v3.5.4 © 2000-2009, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.
Tercüme Eden :
.