Tam Sürüm Bilgini Göster : Hoşgeldiniz, hoşbulduk
Forum kuruldu, dil ayarlari yapildi. 2 Ana başlık ve 3 alt başlık eklendi. 2 güvenlik açığı yaması yapıldı. Teknik olarak şu an çalışır durumdadır forumumuz.
Hepimize hayırlı olsun.
Butonları, bazı Türkçe karakter hatalarını dikkate almayın kısa zamanda düzeltilecek.
Kurumsal kimliğimize uygun arabirimi tasarlamaya başladım, muhtemelen yeni forum arabirimimiz de haftasonu hazır olacaktır.
HIMMMM, deneme 1-2 deneme bir iki
üğişçö
Ulan Nedo yap ulan artık şu siteyi.Yoksa başka şeyler yapılacak!
Neyse ;
Günaydın AHALİ
PS: Sensin ulam cünyor !!!
nomeames
17-02-2006, 10:14
Nedo lam, ana sayfadan foruma giriş düğmesini aktif et.
Hayırlı Olsun
Hayırlı olsun.
Teşekkürler Nedo ve emeği geçen herkese.
Teşekkürler Anneciğim sabah sabah yine dağıttın bizi.
Herşey paylaşmak için.
Atmaca dan bozma Süvari
yada bilinen sanım ile çekirge.
Saygılar.
Biraz geç de olsa ortaya bişeyler çıkardığı için nedo ya teşekkürler ve herkese buradan merhaba.
Gözünü ışığa açan, gözümüzün bebeği olsun. :)
Tüm dostlara selamlar, sevgiler,,,
Bir çok yeni smiley (gülümseme) ve önceden hazırlanan avatarlar eklendi. Umarim begenirsiniz. Just for our garden :;ohohoh
Veritabani hatasi alirsaniz aldirmayin. Oradaki refresh butonuna basin. Sorunu çözmek icin calisiyoruz.
Ayrica arkadaslar, bu mesajlar kaldirilacak ilerde. Test sürecinden geciyoruz.
Buraya forum hakkindaki beklentilerinizi, konu basliklarini vsvs akliniza gelen herseyi yazarsaniz sn.dent ve sn.fiora' ya yardimci olmus olursunuz forumu gelistirmelerinde.
Herkesden bir fikir çok daha hizli ilerletir.
Sayın Nedo, o mesajı bir yazabilsek, ha bire erör veriyor, bu dördüncü galiba. Emeği geçenleri ve geçmekte olanları içtenlikle kutlarım. Döne döne başımız döndü dostlar.
Sayın Nedo, o mesajı bir yazabilsek, ha bire erör veriyor, bu dördüncü galiba. Emeği geçenleri ve geçmekte olanları içtenlikle kutlarım. Döne döne başımız döndü dostlar.
Sayın Ömmes hangi aşamada ve ne error verdiğini yazabilirseniz bize yardımcı olmuş olursunuz. Ve de hoş geldiniz..
Dent hcm, mesaj yazıp send dediğimde ulaşılamıyor, refresh'e basın şeklinde bir ekran geliyordu da onu yazmıştım.
Svg. Nedo,
Ben görülmemiş birşey bekliyorum.
Mp3 yada benzeri bir türev ile müzik ekleyebilmek.
Bir borsa düşüşünü beklediğim zaman fonda HİCAZ çalmasını ekleyebilmeliyim.
Boğa yorumumda nihavend i koymalıyım.
Mümkün kılarsan sevinirim.
Galiba abarttım. Neyse havanın yumuaması için daha çok abartacağım.
İzlemeye devam edin burası arkabahçe gerisi bizi ilgilendirmez.
Ommes nerelerdesin dostum. Hoşgeldik.
Yeri gelmişken gelmediği saat sayısı 24 e çıktığında Ommes in cep telefonuna bir vrirüsün gitmesini istiyorum. Yangın var diye bağıran bir virüs olabilir.
Nedo artık bunu esirgeme benden. :)
Kısa notlar:
ABD pazartesi günü kapalı. Tatildeler. Başkanlık günüymüş. Parite başte olmak üzere tüm işlemler sığ olacaktır.
Yeri bura değil ama farkedermi burası arkabahçe. Herkes ve heryer için tek adres.
Bu konuyu okuyan aktif üye isimleri de altta sergilenebilir. Çok da problem değil gerçi.
Onun dışında rengin quote nin post reply ın Türkçe olabilirliği, yada fazla uzayan konular için şu cevaba git düğmesi (unutmam eski arkabahçe topiğindeki 50 nolu mesajı) Böyle mesajları bulmamız zor olmasın git 50 nolu mesaja bak dediğimizde tek tuş ile gidilebilmesi bence güzel olur.
Edit seçeneğinin kıvraklığı içinse denilecek tek söz mükemmel. Teşekkür ederiz.
Süvarinin yanında yanan yeşil TOP bir mesajımda beni aktif diğerinde pasif gösteriyor. Sanırım dengesizliğimi belirtiyor. Yada bir hatayı. :Ben mesajı yazarken düzelmiş. Geri alıyorum eleştirimi :)
Selam Dostlar;
Bismillah demeden şikayet gibi olacak ama üye olurken okuduğumuz forum kurallarında imla-yazım kuralları ve yanlışlıkları görebildiğim kadarı ile düzetmeye çalıştım.
// Bu foruma kayıt ücretsizdir! Forum kesinlikle bilgi paylaşımı üzerine kurulmuştur ve başka amaç güdenlerin kayıtları silinecektir. Eğer aşağıdaki esas forum kurallarını okuduysanız ve kabul ediyorsanız lütfen 'Kabul Ediyorum' seçeneğini, işaretleyip 'Kayıt' düğmesine basınız.
Forum Kuralları
Forumumuza Dini ve Bilimsel yazılar yazılabilir. Forumumuzda müstehcen yazılar yazmak müstehcen Resimler vermek ya da Link vermek kesinlikle yasaktır aksini yapanların derhal yazı yazma yetkileri alınacaktır.
Forumumuz üzerinden alınan herhangi bilgi veya dosyanın doğuracağı problemlerden kullanıcı kendi mesuldür. Forumumuz bir bilgi paylaşım platformudur ve buradan edinilen bilgi veya dosyaları kullanmak özgürlüğü tamamen kullanıcıya aittir.
Forum katılımcıları yeni bir Konu Başlığı açmadan önce o Konunun forumda mevcut olup olmadığını kontrol etmeliler. Bunun için forumun arama Özelliği kullanılabilir. Aynı isimli veya aynı tartışmaları içeren Konular açılamaz.
Forumun resmi dili Türkçe'dir. İngilizce de uluslar arası bir dil olduğu için İngilizce forum bölümünde kullanılabilir.
Kişisel tartışma ve fikirler PM ile yapılmalıdır. Bu tip yazışmalar ortalıkta ve görünür başlıklar altında yapıldığı takdirde ilgili başlık kapatılır ve konu devam edemez.
Yöneticiler her yazılan mesajı göremeyebilirler. Yöneticilerden önce uygunsuz bir Mesajla karşılaştığınızda lütfen o bölümden sorumlu yöneticilere bildiriniz.
Mesaj yazarken büyük Harf kullanmak bağırmak anlamına geleceği için kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız. Konu Başlıklarını Konunun içeriğini ifade eden şekilde seçmeniz gerekiyor. Konu ile Alakalı olmayan Başlıklar silinebilir. Buna yapılan itirazlar göz önüne alınmaz.
Boarda yazılacak Konular ilgili Konu Başlıkları altına yazılmalıdır. Buna Özellikle Dikkat etmenizi rica ediyoruz.
Üye olurken ahlaksız isim seçmek, imzalara Siyasi Amaçlı yazılar yazmak, Reklam yapmak yasaktır. Resim olarak kesinlikle açık ya da politika ile ilgili bir Resim olmamalı ve kesinlikle bir Partinin Simgesi olan Logolar kullanılmamalıdır. Aksi halde Üyeliğiniz silinebilir. !!! Bu ilk defa olmuş olsa bile, bu sadece Adminlerin takdirine kalmış bir şeydir.
Foruma uzun süre girmeyip herhangi bir Konuda Mesaj yazmayanların Üyelikleri silinebilir bunda itiraz hakkınız yoktur.
Yöneticiler, yazılan Yazının Konusuyla ilgili olmayan bir Bölümde yazıldığına karar verirlerse yazıyı uygun bölüme aktarır veya silerler. Bu nedenle itiraz türü yazıların da silinmesi, veya cevaplandırılması Yönetici yetkisindedir.
Forum Yönetimi tarafından, aynı Kişinin birden fazla Rumuz veya isimle, farklı Kişilermiş gibi aynı Konuda görüş belirttiğini tespit edilmesi durumunda, Kişinin tüm Mesajları silinir ve Boarda girişi yasaklanır.Yine buna bağlı olarak aynı Kişinin birden fazla eMail Adresi ile başvurarak farklı isimler ile yazdığının tespit edilmesi durumunda forumda olan Üyeliği derhal silinir.
Bu forum gönüllü ve Amatör katılım anlayışıyla Fikir alış-verişinde bulunulması, Dostluk Kardeşlik ve ahlaki kurallar dahilinde Sohbetlerin yapılabileceği bir Mekan olması için kurulmuştur. Amaç dışı kullanılmaması gerekmektedir ve aynı Zamanda amaç dışı kullanmak yasaktır.
Forumun işleyiş ve Kuralları konusunda katılımcıları Bilgilendirmek Adminlerin veya Moderatörlerin görevi değildir. Katılımcılar bu kuralları okuyup uymak zorundadır.
Hiç bir forum hakkında (özelikle bu forum hakkında) karalayıcı, yöneticilerini küçük düşürücü, aşağılayıcı kelimeler kullanılamaz. Böyle bir yanılgıya düşen Üyelerin Üyelikleri hiç bir ihtar verilmeksizin derhal silinecektir!
Başka bir Üye için ağza alınmayacak Laflar yada aşağılayıcı Cümleler kullanan, yada her türlü forumun huzurunu kaçırmak isteyen Kullanıcılar hakkında derhal 1. ihtar verilir, ayni hatayı ikinci defa yapıldığında derhal forumumuzdan uzaklaştırılırlar.
Forumun Kurallarına uymayan Katılımcıların Forumda yazı yazması engellenecektir. Bu işlem ihtar verilmeden de yapılabilir.
Forum Kuralları her Zaman değiştirebilir ve değiştikten sonra hemen geçerlidir. O Zaman öyle bir Kural yoktu diye itiraz edilemez.
Forumda Üye olan her Üye, Üyelik Kurallarını tamamen okumuş ve kabul etmiş sayılacağından, sonradan bilmiyordum yada görmedim gibi bir Beyanat kabul edilmez.
Üyelik gerektiren başka forumlara davet mesajları ve reklamlar PM'ler dahil kesinlikle yasaktır. Bu durum tespitinde lütfen yönetici arkadaşlara bildiriniz. Ayrıca üye bu durumda süresiz BAN edilecektir.
Gizlilik İlkeleri Kişisel Bilgileriniz : Foruma üye olurken girdiğiniz kişisel bilgileriz sadece forum yöneticileri tarafından görülecektir. Girmiş olduğunuz bilgileri istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz. (Kullanıcı Adı'nız hariç) Çerez’ler : Çerez’ler, (cookie) tarafımızdan kişisel bilgi toplama aracı olarak kullanmayacaktır. //
Buraya yapıştırırken,parağraf aralıkları ve vurgulanmak istenen kelimelelerin renklendirilmesi görünmeyebilir.
Ayrıca;
Ana sayfada ki,forum-site anlayışımızı yansıtacağını umarak yazdığım yazıyı;
//
Arka BahÇe’miz;
Adı ile bütünleşen Arka BahÇe Dostluğunu yaşamak isteyenlerin,
Çokluk,rekabet,tüyo,reyting kaygısını zerrece taşımadan,
Okurken olduğu kadar yazarken de,
Kalıcı,zevk alınacak duygu ve düşüncelerin paylaşıldığı,
Saygıyı temel alan,bir sevgi halesidir.
//
Şeklinde,kimi yerlerde vurguyu görçlendirmek için satır başı yaparak yazmıştım.
Tabii ki yazım kurallarından virgülden sonra ki kelimenin küçük olması kuralını da ihlal etmek zorunda kalmıştım.
Ana sayfa düzeni açısından bir parağraf düzeninde yazılması daha uygun görüldü sanıyorum.Bu şekilde ise virgülden sonraki büyük harfler bir yanlışlık olarak çok göze batıyor gibi geldi.
Mümkün ve uygun görülür ise;
Parağraf şeklindeki cümle yapısı içindeki büyük harfleri küçültelim derim.
Olurmu Ali hocam, tamamen dikkatsizliğimden kaynaklanıyor. Düzeltiyorum hemen. :)
Hemen düzelttim Ali hocam. Yanlız virgünllerden sonra boşluk yoktu ekledim, bir anlamı vardıysa tekrar kaldırayım?
Bir ricam da;
Ana sayfadaki yazının altındaki ismim görülmez ise çok sevineceğim.
Anonim ve genel kabulümüz olarak,yazarsız olarak kalması daha şık ve hoş olur gibime geliyor.
Böylece de her gördüğümde ben de mahcup olmaktan kurtulurum.
Üye formu mesajındaki düzeltmelerinizide bugün halledeceğim, bir kaç Türkçe hatası daha var hepsi ile birlikte çözeceğim.
Onuda düzelttim. Oraya "Arka Bahçe Müdavimleri" yazabiliriz isterseniz. Antremana gidiyorum 2 saat sonra çalışmaya devam edeceğim.
Bu konuyu okuyan aktif üye isimleri de altta sergilenebilir. Çok da problem değil gerçi.
Eklendi.....
Sn Nedo;
Yazının baş kısmına ;
Arka BahÇe'miz;
dersek tamamdır.
Bu arada;
Yazının önceki parağraf düzeninde yazılması,sayfanın düzeni,tekniği,görselliği açısından daha uygundur denilirse de benim için de uygun olduğunu söylemeliyim.İstenir ise önceki yazıdaki büyük harfleri küçültebiliriz.
Dostlar nasıl uygun görür ise kabulümdür.
Hemen düzelttim Ali hocam. Yanlız virgünllerden sonra boşluk yoktu ekledim, bir anlamı vardıysa tekrar kaldırayım?
Sn Dent;
Başkısmına
Arka BahÇe'miz;
eklenebilir ise tamamdır.
Teşekkürlerimle.
Bu şekilde de sayfa düzenindeki bütünlük bozulmuyor. Yazının doğasını bozmayalım güzel sizin yazdığınız şekilde sn. Ali Hoca. Başlık tamamdır.
Elinize sağlık.
Tekrar teşekkür ediyorum.
Dostluğu ve dostlukları en geniş BahÇe olmasını dilerim.Tüm Arka BahÇe sitesinin/Formunun uğraşısına katılanlar,Arka BahÇe ye üye olanlar/olacaklar, Okunlara/okuyacaklara vede Açılacak topiklere renklerini sunacak olanları şimdiden kutlarım /teşekkür ederim. Kaldığımız yerden başlıyoruz,kalmışmıydık ;)
Güzel Dostlar;
İmza Ayarlar kısmına yazılarak gönderilen mesajların altına sürekli çıkacak olan; her renk,ebat,şekil,şemaldeki yazılar için görüş ve fikirleriniz nedir?
Bana,
Gönderilen yazıların anlamını,önemini azalttığı,
İki kelimelik teşekkür yazısında dahi her defasında üç dört satır okumak zorunda bırakıldığı,
Renk renk seçilen simileyler ile alttaki-üstteki grafik yada yazının anlamını etkilediği,
Özel ayarlarda İmzaların görülmesi engellenebiliyor ise de kapladığı iki üç satır ile sayfaların çok çabuk doldurulduğu
Gibi geliyor.
Kapansın demiyorum ama en azından sayfaların çabuk doldurulmasına ve gönderilen önemli bir grafik yada yazının bir sayfa geride kalmasına yol açmamak için bir satır on karakter gibisinden sınırlamak hakkında ne düşünürsünüz?
Dostlarda uygun görür ise,
En azından benim gibi çok hata yapanlar için editlendi uyarısı çıkmadan yapılabilecek olan editleme süresini 20-30 dakikaya çıkarmak mümkün mü?
Dostlarda uygun görür ise,
En azından benim gibi çok hata yapanlar için editlendi uyarısı çıkmadan yapılabilecek olan editleme süresini 20-30 dakikaya çıkarmak mümkün mü?
Editlenme süresi 20 dakika yapıldı....
Tüm Arka Bahçe dostlarına hayırlı uğurlu olsun.Bu oluşumda emek veren Nedo Kardeşimize de çok teşekkürler.
Kimi yazar kimi çizer.Bizlerde çizer taifesine mensubiyetimiz vesilesi ile yazar ve yazacak arkadaşlarımızla ; okur ve okuyacak misafirlerimize yaratılan bu hoş forum un hayırlara vesile olmasını temenni eder çizer dostlarımızın çiziklerinin istikametinde isabet dileriz.
Emeği geçen herkese teşekkür ederim.Hayırlı olsun
Nedo " Quote , Post Reply.. " gibi yabancı terimleri Türkçe yapmanız mümkünmü.
Mümkün, yeni bir arabirim kuracağız bu hafta başında. Ozaman butonları da düzenleyeceğiz. 2-3 gün içerisinde hazır olacak arabirim.
Sn Nedo;
Bu ara birim dediğimiz,
Sn AnnE'nin forum fikri için ilk yazışmalarda söylediği,
Şu anki şekil ve görünümden farklı bir şekil ve görüntü anlamında bir değişiklik mi?
Evet sn.Alihoca'm bu gördüğünüz rekler ve tema düzenlenecek.
Evet sn.Alihoca'm bu gördüğünüz rekler ve tema düzenlenecek.
Merak ve heyecanla bekliyoruz.
Şimdiden elinize sağlık.
Günaydın AHALİ ;
6 aydır bu siteyi yapacam deyip de sallayıp duran imalat taşaronu kardeşimizden ricamdır.Aslında rica mica değil yapmak zorunda olduğu bir şeydir.
1-Ana sayfa açılınca müzik çalsın 15 günde bir falan değiştirelim.Ama foruma falan geçince de müzik kesilmesin.opsiyonel olarak kesilebilir.
ilk müzik önerim : Rain Drops- opus 28 L. von Beethowen
2- Taşaron hemen hallediver bakiim.
3- Ali Hocam , bi vakit ayarlıyalım senle 8-10 saat bi yerlerde konuşlanmamız lazım.
Hörmet falan.
Güzel AnnE'm;
Emrin olur.
Sadece deneme amaçlı mesajlar zaman zaman yazıyoruz ,bu mesajlar siliniyor ve de silinecekdir, dostların bilgisine....
Sadece deneme amaçlı mesajlar zaman zaman yazıyoruz ,bu mesajlar siliniyor ve de silinecekdir, dostların bilgisine....
Neyi deniyorsunuz ? Niye siliyorsunuz? Deneme yayını ne kadar sürecek? Yayın kesildiğinde Necefli Maşrapa (http://www.kultur.gov.tr/portal/turkiye_tr.asp?belgeno=4023)mı çıkacak? Ya da yayın bittiğinde Necefli Maşrapa çıkacak mı? Bu mesajı da silecek misin? Böreği yiyip bitirdin mi? Madem silinecek istediğim kadar saçmalayabilir miyim?:;sustu
Sayın Emekli abimiz gormeyeli yazılarınızda tarz değişikliğine gitmişsiniz:p lakin yeni stiliniz pek hoş olmuş, Necefli Maşrapa ya gelince isteğiniz başımız üstüne deneme bitince koyalım. Sizin mesajı silmek ise haddimize düşmez lütfen devam ediniz yazmaya.
Saygılarımla.....:;ders
Cevapla,
Alıntı Yap,
Yeni Konu,,
Hızla Türkçeleşiyoruz.
Elinize emeğinize sağlık..
Bide şu Recep+Yüksel'e el atın Dostlar.
Günaydın AHALİ ;
6 aydır bu siteyi yapacam deyip de sallayıp duran imalat taşaronu kardeşimizden ricamdır.Aslında rica mica değil yapmak zorunda olduğu bir şeydir.
1-Ana sayfa açılınca müzik çalsın 15 günde bir falan değiştirelim.Ama foruma falan geçince de müzik kesilmesin.opsiyonel olarak kesilebilir.
ilk müzik önerim : Rain Drops- opus 28 L. von Beethowen
2- Taşaron hemen hallediver bakiim.
3- Ali Hocam , bi vakit ayarlıyalım senle 8-10 saat bi yerlerde konuşlanmamız lazım.
Hörmet falan.
http://cjpx.ca/ sağ alta tıklayın. sürekli klasik müzik. siteye eklenebilirmi bilmiyorum.
Sayın Hocam recep gil konusu yazılımsal olabilir dolayısıyla konu nedo nun ilgi alanı .... en kısa zamanda yapacakdır sanırım.
Üstteki Yeni Mesajlar linkine tıkladığımda ;
Sorry, there are no new threads to view.
You may search for threads updated during the previous 24 hours, here. şeklinde bir mesaj geliyor bu biiiiiiiir.
En altta Bütün Zaman Ayarları WEZ olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:33 . mesajı çıkıyor (halbuki saat 17:33). Bunun ayarının nerede olduğunu bilen söylesin bu ikiiiiiiiiii.
Üüüüüüç yok şimdilik.
Demek orasını da türkçeleştirmek lazım..
O hata değil. Yeni mesaj yazan yoksa bu mesajın gelmesi doğal..
Saat ise; sizin kişisel ayarlarınızda bir minik ayar lazım..Oradan GMT+2 yapın. Olmazsa biz hallederiz..
Demek orasını da türkçeleştirmek lazım..
O hata değil. Yeni mesaj yazan yoksa bu mesajın gelmesi doğal..
Saat ise; sizin kişisel ayarlarınızda bir minik ayar lazım..Oradan GMT+2 yapın. Olmazsa biz hallederiz..
Saat ayarını hallettim. Daha önce doğrusunu yaptığımı zannediyordum.
Yeni mesajın türkçeleşmesi ayrı bir konu ama benim kasdettiğim son xx süre içindeki mesajları sıralayabilmeli o seçenek.
Şahsen gün içinde yeni bir yazı var mı yok mu yu o şekilde takip ediyorum. Aksi takdirde topic topic dolaşarak mesaj aramak zor iş olmalı.
(xx = sizin takdirinize kalmış süre (ay hafta gün saat gibi :) )
nomeames
21-02-2006, 23:43
Yeni esaj yazma yetkiniz aktifdir.
Mesaja Cevap verme yetkiniz aktifdir.
Eklenti ekleme yetkiniz aktifdir.
mesajınızı değiştirme yetkiniz aktifdir.
Yetkiler Bölümünde Bazı İmla Hataları Var :;mercekli
Kelime Başlarındaki Büyük Harfler, ve (Yeni esaj)
iyi geceler
Yeni esaj yazma yetkiniz aktifdir.
Mesaja Cevap verme yetkiniz aktifdir.
Eklenti ekleme yetkiniz aktifdir.
mesajınızı değiştirme yetkiniz aktifdir.
Yetkiler Bölümünde Bazı İmla Hataları Var :;mercekli
Kelime Başlarındaki Büyük Harfler, ve (Yeni esaj)
iyi geceler
Varsa gorduğunuz başka yazın lutfen bunlar tamamdır.
Dostlar;
Bildiğim kadarı ile,
Vbulletin Forumun orijinal görünüşünden farklı bir şekil ve görünüş istendiği için,
Forum şekil,şema,renk gibi ana görünüş,çizgi ve hatlar üzerinde öncelik verilerek çalışılıyor.
Daha sonra sırası ile;Siz Dostlarımızın bu başlık altında ilettiği eksiklikler ve istekler büyük bir memnuniyetle karşılanarak ve gece gündüz demeden çalışılarak düzeltilecektir.
Saygılarımla
Kolay gelmesi dileği ile huzurlu çalışmalar Ali Hocam :;sicakkahve
Sn Master,
Güzel Üstadımız;
İşin garibi,
Fio,Nedo,Dent gibi Güzel Dostların gece gündüz didinmekten canı çıkıyor.Gönderi sayımdan da çenemin ne kadar düştüğü görüleceği gibi;Bendeniz de habire,dır-dır,istek,şikayet edip bir türlü memnun edilemeyen kayınvalideleri oynuyorum.
Ama iyi dayandılar Allah için.
Sayglarımla
Bide şu Recep+Yüksel'e el atın Dostlar.
'' Tercüme ve Tasarım : Arka & Bahce ''
İşte budur.
Elcağızınıza sağlık.
Veritabanı hatasını almaya devam edeceksiniz. Sorun "Arka Bahçe" ile ilgili değil ve çözülemedi henüz.
Bu hatayla karşılaştığınızda "refresh" tuşuna basarak devam edin. Sorunun çözülmesine uğraşılıyor. :;yarali
bikmisbroker
22-02-2006, 16:02
Ve Aleykumselam,
Kambersiz dugun olurmu yahu? Davet Mavet de almadik ama?? Zipladik geldik Kaydimizi da yaptik.. Artik Allah kerim..:;ohohoh :;ohohoh
Sevgili Babo;
Hoş gelmişsin.
Sağlık ve sıhhatte olmanı diliyorum.
Değerli dostlarımızla burada buluşabilmek çok büyük bir keyif,emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum:)
Sayın bikmisbroker ve sayın Mazhi;
Bahçem(n)izi şereflendirdiniz.....
Hoşgeldin ;
Buraya yazmam gerekeni arka bahçe başlığının altında bi yere yazdım.
Bazı ufak önerilerim var.
En önemlileri Anus Dondurangiller ve forum kılasifikasyonu ilen alakalı.
Hormets
bikmisbroker
22-02-2006, 18:56
Hosbulduk sevgili AnnE cigim, amma ve Lakin, o "Hanimindan korkan" arkadas ortalarda yok, sirra kadem basmis gibi?
Zaten bir ayagi USA da bir ayagi Ontario golunde dolasir durur, tek topugu uzerine..
Gecenlerde sorduydum bana dediki;
I Am the Boss!!
But,
She (muheterem esini kasdediyor) is the BiG Boss!!
Hic boylesini de gormemistim/ duymamistim!!
Bu forumun farkina varir varmaz Hokkasini Kapip "Gorch, Gorch, gelecektir" eminim..
Mesaj sahiplerinin hoşgörüsüne sığınarak ... Hoşgeldiniz, hoşbulduk mesajları bu topic e taşınmıştır.
3. Beylerdereli kardeşimizin , komşusu sayılan AnüsDonduran Coğrafyadaki ,Hanımından tırsan Bey'le temasa geçerek teşriflerini sağlamasını öneriyorum....
Destur.....!
Geldim...!!!:)
Hic boylesini de gormemistim/ duymamistim!!
Bu forumun farkina varir varmaz Hokkasini Kapip "Gorch, Gorch, gelecektir" eminim..
Vallaha yalan...
Bu yazilanlarin nefs-i sahsimla, yakindan uzaktan hicbir alakasi yoktur..
Kulliyen yalan, tevatur, Komple...:;hayir
Ismi mevzu bahis degil, benim biraz cenubumda kalan bir kImIl zararlisinin uydurmasi o kadar.:p
Bir kere muhterem zevcemize " mudurum " dedik diye, bir mevzu bu kadar buyutulurmu canim...?
El insaf...:;kahkaha
Ali Hocamın emir telakki edilen talebi üzere , forumun sınıflandırılması için yaptığım taslak aşağıdadır.Malum , ben PC den de Piyasalardan da anlamadığım için alakalılar gerekli ince ayarları yaparlar.
Forum ana sayfaya girince karşımıza çıkacak olan ana başlıklar şunlardır :
1. ARKABAHÇE :
Burada sadece Arkabahçe efsanesi sürdürülecektir.Alt başlık falan olmayacaktır.Sadece Polit büro üyeleri ve selahiyyet verilmiş kişiler yazabilecektir.Polit Büronun ve selahiyettarların kimler olduğu herkesce malumdur.Buranın moderasyona falan ihtiyacı yoktur.
2. PİYASALAR :
Burada şu alt başlıklar olacaktır : IMKB , DOVİZ , TAHVİL/BONO , ALTIN , EMTEA , KÜFFAR BORSALARI
Büzüğü sıkan herkes yazabilir.Ama abukluklar , konu dışı yazılar , saçma sorular ilgili yere taşınır.İlgili yerin neresi olduğu biraz sonra izah edilecek.Moderatorleri Cenk , Suvari ve dent dir.
3. HİSSELER
En ideali bütün forumlardaki gibi her tahta için bir başlık açmaktır.Burayı , İstinye’nin en hızlı tahta yoran adamı olan Dent den başkası modere edemez.
4. DÜNYA HALİ
İç-dış siyaset , tarih , güncel ile ilgili yazılar ,yorumlar ve poku çıkmamış tartışmaların yapıldığı yerdir. Moderasyon ihalesi tabii ki Ali Hocamda kalır.
5. MÜŞTEMİLAT
Burası tam bir geyikhanedir.Fıkra , resim ,spor ,kıl, yün ,kutlama, meraba , maraba muhabbetlerinin yapıldığı , ama Arkabahçe’de olunduğunun unutulmadığı yerdir.İşletilmesinden Zümbül Efendi , Mahzi sorumludur.
6. AMBAR
Bütün diğer forum sayfalarında yazılmış fakat konuyla ilgili olmayan , gereksiz, abuk olup da taşınacak yer bulunamayan , silindiği zaman da yazana ayıp olacak yazılar buraya taşınır.Nereden taşındığı da not düşülür. Bütün moderatörler buraya taşımaya yetkilidir.
7. 0444-ARKABAHÇE
Burada site ve forumla ilgili öneri ve eleştiriler yer alır.Dent müdürdür , nedo ve neroş teknik asistanlardır.
Önemli mi bilmiyorum ama şöyle birşey oldu :
Foruma giriş yapmadan yazıları okuyordum.Cenk in altın grafiğini açıyım dedim.Tıklayınca adınımı şifremi istedi , verdim.Beni grafiğe götürdü ve orada kalakaldım.Geri dönüş , çıkış falan yok.
iyi mi ?
haa ,unutmadan ; yukarıda yazdığım sadece bir açılım olsun diye düşünülmüş bir taslaktır.Muhakkak ki daha rahat kullanılabilecek ve yürütülebilecek şekiller vardır.Ciddi emek harcayanlar bunları zaten halletecekler.
Kolay gele.
Konu seçenekleri alt menüsünde
"Yazdırılabilir sümü göster" sürümü olmalı. Düzeltilmesini rica...
Önemli mi bilmiyorum ama şöyle birşey oldu :
Foruma giriş yapmadan yazıları okuyordum.Cenk in altın grafiğini açıyım dedim.Tıklayınca adınımı şifremi istedi , verdim.Beni grafiğe götürdü ve orada kalakaldım.Geri dönüş , çıkış falan yok.
iyi mi ?
Sayın AnnE foruma giriş yapmadan dolaşırsanız yazıları gormekle beraber bir eklenti görmek veya indirmek istediğinizde foruma giriş yapmış olma şartı aranıyor ki boylesi iyi gibi , ama eklentinin normalde ya direk görünmesi ya da farklı bir pencerede açılması gerekiyor ki bu olmuyor henüz bu problem de halledilecektir.
Saygılarımla.
Konu seçenekleri alt menüsünde
"Yazdırılabilir sümü göster" sürümü olmalı. Düzeltilmesini rica...
Halloldu artık gönül rahatlığı ile yazdırabilirsiniz:p
Sevgili Dostlar;
AnnE'mizin önerilerinin sıralanışı bence güzel acaba bu sıralamaya göre tekrar düzenleyebilir miyiz?
Site ve Forum Hakkında Bölümünü forum anasayfada tek başlık haline getirip,iÇİNE Site Hakkında ve Forum Hakkında kısmlarını ALT Başlık haline getirsek nasıl olur?
Piyasalar Ana Başlığı altına;yine AnnE'mizin yerinde önersisi ile,
IMKB , DOVİZ , TAHVİL/BONO , ALTIN , EMTEA , KÜFFAR BORSALARI'nı Alt Başlık haline getirsek nasıl olur?Gerekir ise daha sonra ek alt başlık konularıda eklenebilir.
Forum ve Site hakkında Dilek,Temenniler diye adlandırabileceğimiz isteklerin yer alacağı ''0444-ARKABAHÇE'' Ana Başlığını kaldırıp;
Nasılsa aynı konuların işleneceği,
Site ve Forum Hakkında bölümlerinin içine Alt Başlık Halinde getirsek ne dersiniz?
Şimdilik aklıma geliverenler bunlar.
Saygı ile arz ederim efendim.
Ali Hoca m bi refresh et sayfayı...Saygılarımızla...
Ek olarak;
Ana Başlık olan Elliot Bölümünü Teknik Temel Analiz Ana başlığına dönüştürüp;
İçine Alt Başlık olarak Elliot Alt Başlığı olarak yerleştirilse nasıl durur?
Demeden bazıları yapılmış bile..
Akıllardakileri de okuyorsunuz diye korkmaya başladım.
bence TT ilgili piyasayla ilgili başlık altında yapılır.bu gece düzenlenecek.Ama elliot un ayrı kalması mantıklı gibi.çünkü orada çok spesifik muhabbetler olabiliyor.anlamayanı bozar.
bence TT ilgili piyasayla ilgili başlık altında yapılır.bu gece düzenlenecek.Ama elliot un ayrı kalması mantıklı gibi.çünkü orada çok spesifik muhabbetler olabiliyor.anlamayanı bozar.
Tamamdır Dost.
ilk yazımızı hayırlı olsun temennisiyle yazalım.
onlooker (ayrılmıştır)
23-02-2006, 23:11
gaptanım nereye onlooker oraya. herkese selamlar ve sevgiler.:;dedektif
herkese selamlar
Arka-bahce.org da okumayı özlediğim isimlerin bulunması beni çok mutlu etti.
Uzun soluklu bir birliktelik dileğiyle....
Böylesine değerli insanlarla tekrar bir arada olduğum için çok mutluyum.
TheSecret
24-02-2006, 11:21
Site azizliği sonucu 31 nolu üye olarak kaydım tamamlanmış, sıralarda yerimizi almışızdır. :)
Onur duydum, mutlu oldum. Hoşbuldum ;)
Güzel Dostlarım;
Sevgili KORHAN,Mazhi,TheSecret,
Dostlarımızla bir iki defa bir araya gelmiş biri olarak ve tamda yerini denk getirmiş iken bir iki şey yazıvereyim.
Vakti ile,nezih bir ortamda,gözleri kadar yüreği de ışıl ışıl,güzeller güzeli bir Dostun başlattığı organizasyonlar sürdürülmüş ve bir çok sanal dostla tanışma şerefine erişmiştim.
İşte bu toplantılarda;aldığı eğitim,terbiye ve asaletlerini yansıttıkları yazılarını okudukça içimiz ısınarak sevdiğimiz dostlarımızın;
Genç oldukları kadar boy,pos ve yakışıklılıklarını görünce sevincimiz arttı.Tabii ki artarkende,yaşı yarım yüzyıla yaklaşan çirkince biri olarak birazcık hasetlenip acık da kıskanmadık deseeem yalan olur.
Şimdilerde ise;sadece gençliği,yakışıklılığı ile kıskandırmakla kalmayıp,
Bu yaşta edindikleri bilgi birikimi,üslup ve yorumlama güçleri ile bizim gibi dinazorları çatlatmak üzere olduklarının bilinmesini isterim.
Ne mutlu onları yetiştiren Ana ve Babalara...
Sevgili Serdarkus,
Sevgili Berg;
Güzel Dostlar;
Kayıt olanlar arasında isminizi görmek bile şu garip hocayı nasıl sevindirdi anlatamam..
Bu güzel oluşumun ilk üyelerinden olmak benide onure etti..Buradaki bir çok insanı tanıyorum..Farklılık var,çünki herşey ortada...Hepimiz hoşgeldik:p
Sevgili Serdarkus,
Sevgili Berg;
Güzel Dostlar;
Kayıt olanlar arasında isminizi görmek bile şu garip hocayı nasıl sevindirdi anlatamam..
Hocam hosbulduk. Tüm dostlara sevgi ve sagilar. :;sicakkahve
Herkese selamlar...
Hayırlı uğurlu olması dileğiyle....
Teşekkürler Fiora:)
Merhaba,
Forumun hayırlı olmasını diliyorum.
Emek gerektiren ve çok özel bir konumu olan Arka Bahçe' yi forum olarak yeniden görmek sevindirici bir olay.Hizmeti geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
Tüm dostları yeni bir site ve heyecanla burda görmek çok güzel. Herkese merhaba.
Emeği geçenlere teşekkürlerler.
Saygılarımla,
Emek gerektiren ve çok özel bir konumu olan Arka Bahçe' yi forum olarak yeniden görmek sevindirici bir olay.Hizmeti geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
Sn Selam;
Büyük özveri ve paylaşma heyecanı ile başarılı bir site sahibi iken,
Arka BahÇe'nin açılış çalışmalarına moral katkı sağlamayı düşünmek,
Çıkarsız,fesatsız,bir koca yüreğin işidir.
Değer bilen,değer veren,sevgi dolu değerli yüreğinize teşekkürlerimi sunuyorum.
Saygılarımla
forumda emegi gecenlere teşekkürler..hayırlı olsun..
edvin...
RED BROKER
26-02-2006, 12:05
herkese selamlar hepınız hosgeldınız bu forum hayırlı olur insallah
hepinize bol ve hayırlı kazanclar dılerım:;dedektif
Hayırlı olsun efendim.
Bu siteyi yeni gördüm ve halen inceleme aşamasındayım.
İlk anda dikkatimi çeken bir şey oldu.Bir süre önce bir başka sitede rastladığımız değerli bir çok arkadaşımızın bir süre ortadan kaybolduktan sonra bu sitede ortaya çıkmalarıdır.
Oooooo meaşşallah ;
Işığı gören geliyor.
Bireysel bir ricam olacak ; ki herkes zaten farkındadır.Arkabahçe bir rekabet ya da rating mekanı olarak tasarlanmıyor ; dolayısı ile burası salt okunası bir ortam değil her gelmeye yüreği ve gönlü yetenin katkıda bulunacağı bir dost meclisidir.Zaten şu ana kadar gelen elli üzerindeki insanın her biri bunun ayrı ayrı tescilidir.
Hoşgelenlerin herbiri hoşluklar getireceği zaten malum olanlardır.
forumlarda yazılarını, yorumlarını takip ettiğim değerli insanları tekrar bu platformda görmek çok hoş.
forumun hayırlı olmasını diliyorum.
Sevgili SUDHA Hocam,
Sn Hakanen,
Sn Şen,
Sn Selchuk,
Sn RED BROKER,
Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.
Saygılarımla
serdarkus
27-02-2006, 13:29
Sevgili Serdarkus,
Sevgili Berg;
Güzel Dostlar;
Teşekkürler alihoca 'm.. :)
Üç tür selam varmış,
Dil selamı..
Göz selamı..
Gönül selamı..
dile getirmeye bile gerek yok, sanırım bizler artık gönül evresindeyiz ama yine de hazır yazmışken, en başta bu siteyi tanıtıp davet eden, kıramadığım sevgili BB olmak üzere, tüm arkadaşlara sonsuz sevgi ve saygılar. Aranızda olmak bir ayrıcalık benim için.
Değişik açıdan bakınca ;) Hoş geldin ..Seneler geçiyor....
serdarkus
27-02-2006, 14:01
“Değişik açılardan bir bakış” la başlamıştı değişik açılardan bakarak yazmak.. oraya ilk yazımı hazırlamamı hatırlıyorum da.. zor işti. Sıradanlıktan uzak, değişik bir açıdan bakış taşıması gerekirdi. ArkaBahçe ‘ye yazmaya hala cesaret edemeyişim gibi yani.. yazılan yazıların ağırlığı karşısında, “wavv, ne acaip yazı döktürmüşün..” gibi birşey diyemezsin, “hello- çavv” çekemezsin, “günaydın millet, bugün n’aber..” benzeri bir şey hiç olmaz. Beğeniyi belirtmelisin ama beğenini arzedecek yazı ağırlığında olması gerekir en az beğeni yazın. Ancak o zaman o kişiyi onore edersin.. -ki zaten bu düşünce yerleşti sonradan ve yazılan onlarca güzel yazıya övgü ifadesini yazmaktan alıkoydu.. yani, övgü adına o topiği sulandırma endişesi-
Teşekkürlen Chem.. bir sene sonra tekrar forum ortamına girmek rahatsızlığını hissetsem bile, bir başkadır dostlarla birlikte olmak ve ben o zevki yaşıyorum.
Gozlemci
27-02-2006, 15:11
Arka bahce ahalisine merhaba,
Yazilanlari okuyunca, gunlerdir forumun hazirlanmasina yogun emek verildigini gordum. Birilieri pisirmis, bize ise emeksiz nasiplenmek kismetmis. O nedenle ilk iletimde, tum emegi gecenlere tesekkur ederim.
Forumdaki yazilari okuyunca eskilerden kalma bir hazzi yeniden yasadim. Alihoca'nin akici Turkcesini, AnnE'nin kurdugu uzun cumleli yazilarini, Master'in bir tumce ile insani dusunmeye yonlendiren iletilerini tekrar gormek bugunun guzel surprizi oldu.
Sanal dostlarla tekrar bulusmak cok guzel. Herkese selamlar.
bikmisbroker
27-02-2006, 15:40
Teşekkürler alihoca 'm.. :)
Üç tür selam varmış,
Dil selamı..
Göz selamı..
Gönül selamı..
dile getirmeye bile gerek yok, sanırım bizler artık gönül evresindeyiz ama yine de hazır yazmışken, en başta bu siteyi tanıtıp davet eden, kıramadığım sevgili BB olmak üzere, tüm arkadaşlara sonsuz sevgi ve saygılar. Aranızda olmak bir ayrıcalık benim için.
Hosgeldin serdarkus, beni kirmadin ve geldin, tesekkur ederim..
Simdi sira geldi o nefis yazilarini okumaya..
Eminim Trusty nam kefere bu yazilari okudukca eline alip masasina 'Gorch, gorch' segirttigi hokkasini senin yazilarina cevap yetistirmek icin HIRS ile SIKACAK belki de kiracaktir??
Sevgili AnnE ise bir vesile Gazino Kulturu ile basladigi yazi serilerine kimbilir nereden cikip nereden girecektir artik??
Senin de Gayet guzel ifade ettigin gibi Gonul evresinde olan bu guzide toplulugun "Rayting" endisesinden uzak bu paylasimlarinin uzun yillar devamini diler, bu vesile boylesine HOS bir web sitesi olusumuna on ayak olan, bunun gerceklesmesi icin calisan Basta Nedo ve Fiora olmak uzere, sevgili dentist ile Ayse, Lale, Jale, ve Bakirkoyden butun Mahalleye, ve adini su anda sayamadigim (cunki baska kimlerin bu corbada tuzu oldugunu bilmiyorum? Bir yerde yazilsada ogrensek!!Ve de kuru bir tesekkur de olsa YAZSAK??) butun arkadaslara Tesekkuru BORC bilirim..
Saygi ve sevgilerimle,
Bikmisbroker
buena vista
27-02-2006, 18:48
Merhaba,Arka Bahce dostlari..
Forumu acan,katkisi olan tüm arkadaslara tesekkürler.
Herkese selam,saygi ve sevgi..
buena vista
Merhaba,Arka Bahce dostlari..
Forumu acan,katkisi olan tüm arkadaslara tesekkürler.
Herkese selam,saygi ve sevgi..
buena vista
Selam,
Arka BahÇe'nin VEFALI Dostu.
buena vista
27-02-2006, 19:16
Selam,
Arka BahÇe'nin VEFALI Dostu.
Sn Hocam,
Merhaba..Sanal da olsa dostlarla bulusmak güzel..Arka Bahce`de olmaktan
memnunum.
Saglik ve sevgiyle..
buena vista
TheSecret
27-02-2006, 19:48
Can Sudha,
Seni görmek ne güzel. :)
Arka'daş
28-02-2006, 17:39
Hoşbulduk.. Hoşluklar bulduk...
Sudha hanım ve Buena Vista sizlere ayrıca sevindiğimi blmenizi isterim. Hoşgeldiniz.
Herkese de tekrar hoşgeldiniz.
buena vista
28-02-2006, 20:46
Sudha hanım ve Buena Vista sizlere ayrıca sevindiğimi blmenizi isterim. Hoşgeldiniz.
Herkese de tekrar hoşgeldiniz.
Sevgili Süvari, Sudha hanim ve Thesecret herkese merhaba.Ben de cok sevindim.
buena vista
Peki ;hoşbulmaya devam ediyoruz da ;
Hoşgelenlerin birçoğu ecaip yorum-analiz-tahmin yapan; kıymeti münakaşa edilmeyecek şahsiyetler olmalarına rağmen ; görüldüğü kadarı ile cümlesinin klavyesi paslanmış.
Görmeyeli o kadar yaşlanmış olmaması gereken bu zevata ''yazın malumu da önümüzü görelim'' ; ''yok yaa saçmalama diyelim'' ; ''ince tarafından giydirelim'' demek bu mekanı bozar gibi geliyor bana.
Klavyeler fora !
aaaa hoşgelmişin anne sende mi buradaydın:p
Peki ;hoşbulmaya devam ediyoruz da ;
Hoşgelenlerin birçoğu ecaip yorum-analiz-tahmin yapan; kıymeti münakaşa edilmeyecek şahsiyetler olmalarına rağmen ; görüldüğü kadarı ile cümlesinin klavyesi paslanmış.
Görmeyeli o kadar yaşlanmış olmaması gereken bu zevata ''yazın malumu da önümüzü görelim'' ; ''yok yaa saçmalama diyelim'' ; ''ince tarafından giydirelim'' demek bu mekanı bozar gibi geliyor bana.
Klavyeler fora !
Araba otobanda 100-120 arasi dümdüz giderken yorum yapmak tabelalara göre cikislari görmek kolayda. Otobandan cikip bol keskin virajli yokus ve inislerin oldugu yolda araba kullanmak yolami yoksa tabelalarami bakmak arasinda .....
arasında...
anlamadım da?
onlooker (ayrılmıştır)
01-03-2006, 15:26
Araba otobanda 100-120 arasi dümdüz giderken yorum yapmak tabelalara göre cikislari görmek kolayda. Otobandan cikip bol keskin virajli yokus ve inislerin oldugu yolda araba kullanmak yolami yoksa tabelalarami bakmak arasinda .....
arasında...
anlamadım da?
Sn. berg şöför tutmak istemekte olup bunu dile getirmektedir.
Tam olarak soför tutmak demiyelimde uzun yolda iki soförle yolculuk etmek daha az yorucu oluyor hem yolu hem tabelalari görebiliyoruz.
:;dedektif
TheSecret
01-03-2006, 17:50
Yaw ahali,
seanstan çıkmanın yorgunluğu mudur, yoksa benim kafa mı yerinde değildir, konuştuklarınız mı ağır geldi??:;sastikaldi
Ben de bir şey anlamadım :carate: :p
Merhaba,
İşlere dalınca kayboldum. Nerdeyse ihmalkar oldum :(. [Telafi edeceğim]
Bahçemiz ve forumumuz hepimize hayırlı olsun.
Harika olmuş. Emek harcayan herkesin ellerine sağlık.
Sevgilerimle
Janus
december
15-03-2006, 15:13
selam olsun
bi yere selam vermek lazim gelir dedim burayi gordum...
irina kim bu arada?
bikmisbroker
15-03-2006, 15:51
selam olsun
bi yere selam vermek lazim gelir dedim burayi gordum...
irina kim bu arada?
Irina ben degilim..
Kim oldugunuda bilmiyorum..
AnnE miz "irina, irina" deyip duruyor,
Gelmesi bir alem, gitmesi ise bir OLAY mis..
Zaten Irinayi cozdunmu islem tamamdir..:carate:
december
15-03-2006, 15:55
Irina ben degilim..
anladiiiim matriks gibi bisey bu sn.bikmisbroker...
http://www.sullivanet.com/heritage/characters/irina-circle.gif
Ana nın tarifleriyle tahmini robotic image böyle çıktı.uzun bişeyler varsa cutting
yapabiliriz.
december
15-03-2006, 16:04
aboooooovvvvvv
yanniz hakkatten neymis bu irina yaw?!?!?!?!
resmi geldi benim kozalaklara alim da gelmis aninda...
cismi gelse demek ki tavan tavan gitcek...
ugurlu bisimis yane bu irina
buena vista
15-03-2006, 21:56
Irina ben degilim..
Sevgili Babo,
Irina``yi cözünceye kadar biz tamam olacagiz bu gidisle!!
buena vista
Irinanin ortalikta dolasmasi iyi bisey diye biliyorum
Irinayi gören oldumu? :**:
http://www.photos-irina.net/images/peint/29.jpg
sugarpan
15-03-2006, 23:29
hello aleykum
Sevgili Kasved,
Güzel İnsan;
Hoş gelmiş sefalar getirmişsin.
Merhaba
İlk mesaj için uygun yer sanırım.Davetsiz misafire yer gösterdiğiniz için öncelikle teşekkür ediyorum ,güzel bir dostluğun üzerine inşa ettiğiniz bir forum olduğunun farkındayım ve hüsn-ü kabul olmadan kaynaşmanın mümkün olmadığını da biliyorum.
Uzun süredir yalnız başıma forumlarda yazar dururum ben mi talebeyim yoksa çorbaya bir tuz da ben mi koyarım hala bilemedim.
Bugüne kadar yazdıklarımdan hakkımda olumlu kanaat oluşmussa lütfen ima edin bileyim ,yoksa kimsenin bahçesinde hele hele arka-bahçesinde ıslık çalan biri olmayayım.
Sağlıcakla
bikmisbroker
28-12-2006, 22:27
Irinanin ortalikta dolasmasi iyi bisey diye biliyorum
Irinayi gören oldumu? :**:
Irina Atdi Ditti galiba?
Yoksa ortalikda dolasmaya devam mi ediyor??? :excited:
Gerildim iyice.Kaç gündür önce misafir olarak takıldım,geldim,kaçtım.Sonra yakalandım,kaçamadım.şu 'TUHAF'sözcüğü yedi bitirdi beni inanın.Karar veremedim bir türlü.Ne kadar tuhafım,standart tuhaf nasıl oluyor-sil baştan tüm mesajlar okundu,analizler yapıldı-dalgalanmalarıyla boğuşurken,hisse senedi ve seans kelimeleriyle bir süre daha dumur olup,bazı olağanüstü yazılar sayesinde artık 'Tamamdır'diyecektim ki,bir de ne göreyim?Topic bunalımım başgösterdi.
Şimdi ben hangi alanda bu 'merhaba'yı vermeliyim?Ne olur,doğru yerdesin deyiverin bana.O zaman MERHABA herkese şimdilik.Sakinleşince geri döneceğim.:kafasız:
Doğru yer mi ?
yazı tarzınıza bakılırsa başka biryerde olmanız mümkün değilki...
sevgili lizzy, hoş geldiniz
elbetteki tuhaflıkların tuhaf biçimde yaşandığı ve tuhaflıklar ötesi vurgulandığı bir yerdesiniz
tenkitlerin ve teşekkürlerin bol olduğu bir yerdesiniz
tuhaflıklar ötesi olayların tuhaf yazılarıyla yasandığı yerdesiniz...tabiiiki hoşgeldiniz:friends:-
Bela geliyorum dermiş işte...Söylemedi demeyin.VE teşekkürler ikinize de...
buena vista
03-03-2007, 16:56
Bela geliyorum dermiş işte...Söylemedi demeyin.VE teşekkürler ikinize de...
Belanin tatlisi da var.. Hos geldiniz..
faurecia
09-03-2007, 10:57
annE'den fırçayı yedikten sonra nihayet doğru yeri buldurdum.
Şükür sizlere kavuşturana.Sizleri diğer formda kaybettikten sonra bir hayli
üzülmüştüm.Beyinlerize ve klavyelerinize sağlık.Dileğim herşeyin gönlünüzce olmasıdır.
Hüseyin
bikmisbroker
20-03-2007, 03:41
selamlar...
Hosgeldin XZARA.. :D
Hoşgelişler ola.Güzel forumlar dilerim.
buena vista
07-03-2008, 19:22
Sevgili karinca,
Hosgeldiniz.. Ne de olsa 35/5..
Sevgili karinca,
Hosgeldiniz.. Ne de olsa 35/5..
Teşekkürler...
Hoşbulduk
iyi de 35/5 = 7 yapıyor. anlayamadık ya neyse.
(kafsinkaf ihtilami saklı)
35/5 yerine 35 1/2 olacaktı. ;)
buena vista
08-03-2008, 08:29
Yazi ile otuz bes buçuk..
35 buçuk
71/2=35.5
biçiminde çogaltilabilir..
Ya da üç buçuk atmanin onla çarpilmis hali..
(kafsinkaf olasiligina gelince..Altay taraftariyim..
Öteki Izmir takimlari gibi SÜPER LIG`e yükselmesini
Isterim..)
Telif Hakları vBulletin v3.5.4 © 2000-2008, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.
Tercüme Eden :
.